Любо Нейков пропуши от нерви

https://hotarena.net/lubopitno/liubo-neikov-propushi-ot-nervi HotArena.net
Любо Нейков пропуши от нерви
Любо Нейков се е върнал към стария си вреден навик - тютютнопушенето, видя HotArena.


В последно време възпълничкият актьор се е върнал към вредния си навик, от който се отказа преди години по съвет на лекарите. Които едвам го спасиха от инфаркт. 


Поредицата лични трагедии и професионални неволи, които му се струпаха в последните месеци обаче са го накарали отново да посегне към никотина, за да обуздава нервите си. 


Внезапната смърт на майка му, влошеното здраве на баща му и новината, че \"Комиците\" не попада в програмната схема на бТВ за новия сезон, се отразили сериозно на комика. 


Той се чувствал изключително зле и нищо не било в състояние да го ободри. 


Затова той посегнал отново към цигарите, въпреки, че лекарите го предупредили, че те могат да се окажат смъртоносни заради сърдечния му проблем. Още повече, че заради наднорменото си тегло той съвсем е застрашил здравето си. 


Покрай предупрежденията на лекарите той се беше взел в ръце и дори успя леко да се втали. След поредната загуба на близък човек обаче отново се демотивирал и занемарил грижите за себе си.


Въпреки това той често си спомнял за брат си Цветан, който издъхна трагично за 44 години точно от инфаркт, предават от Ретро

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.