Лудост! Японка пръсна 100 000 долара, за да стане порцеланова кукла (СНИМКИ И ВИДЕО)

Над 30 пластични операции си направи японка, за да се сдобие с визията на кукла. Ванила Чаму похарчи над 10 милиона йени, за да заприлича на кукла, видя HotArena.net.

https://hotarena.net/lubopitno/ludost-qponka-prysna-100-000-dolara-za-da-stane-porcelanova-kukla-snimki-i-video HotArena.net
Лудост! Японка пръсна 100 000 долара, за да стане порцеланова кукла (СНИМКИ И ВИДЕО)

Над 30 пластични операции си направи японка, за да се сдобие с визията на кукла. Ванила Чаму похарчи над 10 милиона йени, за да заприлича на кукла, видя HotArena.net.

<p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">Над 30 пластични операции си направи японка, за да се сдобие с визията на кукла. Ванила Чаму похарчи над 10 милиона йени, за да заприлича на кукла, видя HotArena.net.</span></p> <p><br /><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">Известната с артистичния си псевдоним Ванила заяви, че няма никакво намерение да спира с интервенциите. А мечтата й е да заприлича на френска кукла.</span></p> <p><br /><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">Тийнейджърката започва с корекциите още преди години. А след като навършва 19 тотално се променя.</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">&nbsp;</span></p> <p><br /><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">Желанието на Ванила е да заприлича на истинска европейка. И да се откаже от азиатските си черти.</span></p> <p><br /><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">За целта тя се подлага на двойна операция на очите и носа. Също така си прави липосукция, поставя си гръдни импланти, изкуствени скули, повдига веждите си извайва брадичката си и какво ли още не.</span></p> <p><br /><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">Единствената мечта на Ванила е един ден да се доближи съвсем до визията на френска порцеланова кукла, пише blitz.bg.</span></p> <p><iframe src=\"http://www.youtube.com/embed/uA6kkBo0OmU\" frameborder=\"0\" width=\"500\" height=\"315\"></iframe></p>

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.