Майката на Софка: Чакам внучка от нея!

https://hotarena.net/lubopitno/maikata-na-sofka-chakam-vnuchka-ot-neia HotArena.net
Майката на Софка: Чакам внучка от нея!
Малките гипсови лъвчета, които доскоро красяха терасата в родния дом на ромския славей Софи Маринова заминаха в двора на етрополско село. Родителите й решили да внесат малко промяна покрай идващата пролет, научи HotArena.

Захванали се с голямо чистене на дома и с изненада установили, че са събрали цял бус стари вещи, които се чудят къде да дянат. Каквото могли, раздали на роднини – предимно стари дрехи на Софито и малкия Лоренцо.

Гипсовите лъвчета, тенджери и чинии дарили на свои приятели от етрополско село, а на финала майката на Софка обобщила, че чисти старото, за да влезе нещо ново в къщата й, пише \"Уикенд\".

„Време е Софи да си намери мъж, не тунеядец, на каквито обикновено попада. Продължавам да ходя на врачки и все ми правят едни добри предсказания, но в крайна сметка лъжат повече от цигани. Викат, не се кахъри, чужденец ще я хареса и ще я вземе. На ръце ще я носи, в палат ще влезе, ще царува до дълбока старост. Ще й угажда. Толкова много ще я обича. Като разберат, че съм майка на Софи Маринова са готови на всичко, не само звездите, но и слънцето ще ми свалят, ако ги помоля. Викат ми, че ще имам и внучка от нея. То тая внучка я чакам вече пета година, а нищо”, жалва се Софкината майка.

Именно по съвет на видна шаманка тя предприела голямо пролетно чистене. Лъвчетата премахнала от балкона, за да не може завистници да пъхат под тях омагьосани предмети и така да пречат на щастието на дъщеря й.

1 Коментара

Ричи

преди 8 години

Абе точно така не може да се изрази мангалката.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.