Мъка: Карамазов забравя реплики в Откраднат живот, Евтим Милошев бесен !

https://hotarena.net/lubopitno/maka-karamazov-zabravia-repliki-v-otkradnat-jivot-evtim-miloshev-besen HotArena.net
Мъка:  Карамазов забравя реплики в Откраднат живот, Евтим Милошев бесен !

Колко често се замисляте за актьорите и тяхната мъка със запомнянето на текст?  Рядко, нали? Защото винаги когато говорим за актьорско изпълнение и роля, имаме предвид предимно умелото пресъздаване на емоция или убедително присъствие на екран и сцена. А зад целия калабалък и за всеки \"Оскар\" е едно черно море от ужас, сълзи и драма- запомнянето на текста.

Владо Карамазов например има голям проблем с репликите на снимачната площадка на сезон девет от хитовия сериал \"Откраднат живот\". Медицинската поредица, където всичко е фатално и действието винаги е на ръба, е малко по-различно от средностатистическия сапунен сериал, където единствената задача на образите е да се събират и разделят, да откриват че имат братя близнаци, да инсценират смъртта си,  то в „Откраднат живот” има термини да се учат. Трудни за произнасяне лекарски термини, латински наименования, древногръцки названия- как да не се оплете езикът! Владо Карамазов например не може да произнесе думата \"спленектомия\" ( оперативно отстраняване на далака).  Това не е слух, актьорът сам си призна за проблема. Звездата от театъра специално за феновете пуска видео, в което издават тайни зад кулисите. Признава без неохота, че изпитва адска мъка с произнасянето на \"спленектомия\".

\"5  пъти не можах да го кажа по време на снимките. А сега го казвам без проблем\",  тюхка се във видеото Карамазов.  На него му е смешно, но продуцентът Евтим Милошев има график да гони и се ядосва. Всеки повторен дубъл води до забавяне. „Откраднат живот” се снима с нечовешки темпове. Всичко е на юруш и няма време за протакане. Времето струва пари, пише \"България Днес\".

1 Коментара

Сима

преди 4 години

Да забравя, да не забравя - все едно е. Зрителите го хоресват за ужас на някои колеги.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.