Малък Тошко влиза в клиника (Решил е да се бори с алкохолизма, събират пари за лечение)

https://hotarena.net/lubopitno/malak-toshko-vliza-v-klinika HotArena.net
Малък Тошко влиза в клиника (Решил е да се бори с алкохолизма, събират пари за лечение)

Тодор Славков най-сетне ще отвори нова страница в живота си. Синът на Батето е решил окончателно да прекрати всичките си алкохолни запои и да постъпи в клиника за лечение на зависимостта си, узна HotArena!

 

Внукът на Тодор Живков склонил на тази крачка, след като изгледал подробно кадрите със своите подвизи в риалитито „Биг Брадър“, в което преди месец взе дейно участие.

 

Докато бе в Къщата, Тошко стана за страшен резил, след като не спря да налива алкохол в устата си. То не бe събличане, сваляне на гащите, развяване на пенис, псувни. Дори близката му приятелка Катето Евро се отрече от него, макар преди шоуто да бяха първи дружки по купони, пише „Всеки ден“.

 

След като грабна голямата награда в края – луксозен джип, – внукът на Тато изчезна безследно. Следите му се изгубиха след финалното парти, на което, както папараците на „Всеки ден“ запечатаха, Тошко бе направо в несвяст.

 

След алкохолната фиеста, приключила някъде малко след Нова година, Славков не успял дори да се сети къде е изкарал Коледа, имал бели петна за седмици наред и този път сериозно се уплашил. Прочел всички статии за себе си, изгледал изцепките си и дошъл до окончателното решение да бори алкохолизма. Подложил се на детокс диета.

 

Ядял само салати и плодове, пиел различни сокове и витамини. Следващата стъпка, която предстои да предприеме, е да влезе в клиника за лечение на зависимости. Според по-трезвите му приятели, които от години се тревожат за Малък Тошко, най-удачният избор бил частен център в Белград, специализиран в борбата с пиянството. Те вече са се ангажирали да съберат сумата, която е необходима за престоя там.

 

„Най-вероятно ще стои там поне месец. Избра си Белград, защото ще е далеч от любопитни очи“, разкриват от компанията на Славков.

 

Рехабилитацията протича на два етапа: първо се лежи 10 дни в самата клиника, където пациентът получава и психологична помощ, и терапия с лекарства. След като бъде изписан, Тошко ще престои в хотел още половин месец, където ще получава частни визити от психиатър и наблюдаващия го лекар. Когато се върне в България, той ще трябва да продължи битката си.

 

На родна почва Малък Тошко ще продължава да пие хапчета за лечение на зависимости. Едно от тях е т. нар. лекарство кампрал. То така въздейства на мозъка, че доскоро зависимият алкохолик започва да изпитва отвращение, когато подуши спиртна напитка.

 

„Докато си е у дома, в продължение на 12 месеца, през две седмици роднина на Тодор ще му прави и тест на урината, за да се убеждаваме, че не пие“, поясни приятел на Славков пред „Всеки ден“.

 

Най-големият стимул на бохема да си стъпи на краката била 8-годишната му щерка Кати, която след края на „Биг Брадър“ му казала: „Татко, не се срамувам от теб, ти си си такъв, винаги си бил“. Това направо разбило сърцето на Малък Тошко.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.