Мариус влюбен до уши в театралния си продуцент Кирил Кирилов

https://hotarena.net/lubopitno/marius-vliuben-do-ushi-v-teatralniia-si-producent-kiril-kirilov HotArena.net
Мариус влюбен до уши в театралния си продуцент Кирил Кирилов
Гореща любов тресе Мариус Куркински от месеци наред. Актьорът се е увлякъл по своя театрален продуцент и този път се надява, че чувствата му няма да завършат болезнено. За това и именно Мариус се старае както никога до сега да бъде особено дискретен по отношение на половинката си, дочу HotArena.

Обектът на чувствата му е не кой да е, а театралният продуцент, актьор и модел Кирил Кирилов. Макар името му да не е широко популярно сред обществеността, в артистичните среди той многократно е успял да докаже качествата си като умел бизнесмен. Неговият нюх е причина много звезди съвсем съзнателно да изберат работата на хонорари, вместо щат в някой столичен театър. Именно негово постижение е фактът, че в последните години мнозина актьори се радват на успешни турнета из страната не само по отношение на посещаемост, но и на приходи. 

Кирил се изяви и като особен умел мениджър дори на Виктор Калев, когато комикът взе тежкото решение да напусне Слави. С помощта на своите контакти и организационни способности, той успя да уреди турнето на шоумена и да му помогне да се завърне на сцената.  „Това, което той прави е истински бизнес модел. Не се притеснява да изпипа всичко до най-малка подробност – среща се със спонсори, директори на театри и дори с касиерките, за да промотира своите артисти. Всеотдаен е във всяко едно отношение”, издават актьори, които признават, че е късмет да са негови протежета.

Именно по тази линия започнало и преди години познанството на Кирил с Мариус, а днес е прераснало в толкова сърдечна дружба, че мнозина виждат в нея страстни искри. Двамата започнали работа по обща постановка, в която Кирилов бил актьор. С времето обаче установили, че работят чудесно заедно и започнали да обмислят още нови представления. Така преди да се усетят направили и своя продуцентска фирма, в която Мариус поела артистичната страна, а Кирил се заел да оперира с финансовата част. При това се оказало, че е истински корифей с цифрите – нещо, което бохем като Куркински никога не можел да постигне. 

„Аз и Мариус - преди всичко сме близки приятели в живота. Приятели, нали”, опитва се да измести фокуса в личния живот продуцентът. Едва ли обаче някой може да повярва, че това е единственото помежду им. Особено, ако ги види как разгорещено обсъждат някой от проектите си.

„Двамата от около година са неразделни. Пътуват заедно дори, когато са на почивка. Това най-малкото е съмнително, като се има предвид, че Мариус не крие предпочитанията си към мъжете”, клюкарстват запознати. 

Любопитно е, че самият Кирил също не показва публично своята половинка. Макар да е доста активен в социалните мрежи и да е страстен почитател на селфитата, не се е обяснил в любов на никого. Това още повече засилва мълвата, че може това да е именно Куркински, с когото са се разбрали за дискретност в обществото, пише \"Уикенд\".  

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.