„Мисис България Свят 2018“ Яна Средкова пред „World Class Beauty Queens Magazine“: Доказах, че съм добра майка, съпруга и бизнесдама!

https://hotarena.net/lubopitno/misis-balgariia-sviat-2018-iana-sredkova-pred-world-class-beauty-queens-magazine-dokazah-che-sam-dobra-maika-sapruga-i-biznesdama HotArena.net
„Мисис България Свят 2018“ Яна Средкова пред „World Class Beauty Queens Magazine“: Доказах, че съм добра майка, съпруга и бизнесдама!

Яна Средкова, дамата, която се окичи с короната „Мисис България Свят 2018“, на 20-ото издание на най-престижния конкурс за омъжени дами у нас даде интервю за престижното международно списание за конкурси „World Class Beauty Queens Magazine“.

Списанието посвещава цяла страница в последния си брой на нашата красавица. В интервюто Средкова споделя, че се е явила на конкурса „Мисис България“ вдъхновена от идеята да покаже на себе си и околните, че жената може да е изключително многофункционална - да бъде и майка и домакиня и бизнес дама.

Най-много място е посветено на благотворителните инициативи зад които Яна застава в последните години.

„Подкрепям каузи свързани с Ин витро процедури на семейства с репродуктивни проблеми. Имам няколко успешни проекта, от които вече има и резултат - родени бебенца. Това ме кара да бъда горда със себе си, с успехите, които постигам в това си начинание, защото в България възрастта на хората с репродуктивни проблеми рязко пада. Вече е факт първият ми благотворителен Бал с фондация „Мечта за дете“, казва пред „World Class Beauty Queens Magazine“ „Мисис България Свят 2018“.

Припомняме, че по време на бала Яна събра над 12 000 лева и осигури ваучери на 4 семейства, които да се радват на своя рожба с програмата Ин витро.

Яна Средкова е омъжена, има три деца. По образование е икономист. Развива успешен бизнес със здравословни храни, безглутеново и клетъчно хранене. Собственик е на ресторант Green Bsket.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.