„Мисис България Свят 2018“ Яна Средкова стана първата „Мис Бизнес на високи токчета“

https://hotarena.net/lubopitno/misis-balgariia-sviat-2018-iana-sredkova-stana-parvata-mis-biznes-na-visoki-tokcheta HotArena.net
„Мисис България Свят 2018“ Яна Средкова стана първата „Мис Бизнес на високи токчета“

Мисис България Свят 2018“ Яна Средкова се окичи с още една корона. Красавицата бе отличена като победител на първите награди „Мис Бизнес 2018“ в категория „Мис Бизнес на високи Токчета“.

Името на Яна Средкова нашумя с благотворителните инициативи в подкрепа на семейства с репродуктивни проблеми. На 20 ноември под патронажа на Яна Средкова и фондация „Мечта за дете“ се проведе Коледен благотворителен бал, на който три семейства получиха чекове, връчени им лично от председателката на фондация „Мечта за дете“ Ивелина Рускова. Отделно от това са събрани 12 000 лева, които ще бъдат дарени на семейства, кандидатствали по ин витро програма. Зад гърба си миската има още две инициативи, посветени на двойките с репродуктивни проблеми. Една от тях вече се е увенчала с успех и първото бебе заченато с помощта на Яна и Фондация „Мечта за дете“ – Калоян радва своите родители.

Яна Средкова е омъжена, има три деца. Тя развива успешен бизнес със със здравословни храни, безглутеново и клетъчно хранене. Собственик е на ресторант Green Bsket.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.