Митьо Пищова се сдобри със сина си след 25 години

https://hotarena.net/lubopitno/mitio-pishtova-se-sdobri-sas-sina-si-sled-25-godini HotArena.net
Митьо Пищова се сдобри със сина си след 25 години
Потомъкът на легендарния търновец Димитър Маринов – 36 годишният Юлиян  живее втори живот, който няма обща с предишния на разглезено богаташко дете, забъркващо се непрекъснато в разни криминални истории. Промяната разтопила бащиното сърце на Пищова, който се разплакал от умиление и гордост, че най-после момчето му се е вразумило и влязло в правия път. 

Юлиян скъсал с наркотиците и се посветил на спорта. Младият мъж отворил собствен фитнес център, където редовно стягал мускули и вече впечатлявал болярките с перфектно тяло. Отървал се и от компанията на „крими елементи”, които никак не се харесвали по-рано на популярния му родител. Подбирал старателно новите си приятелчата и не общувал с всеки. Всеки ден говорел с баща си по телефона, което било повече от чудо като се има предвид, че в продължение на 25 години двамата почти не поддържаха отношение. В началото на юни Пищова направил първата крачка към сдобряването. Той бил категоричен, че кръвта вода не става и не е хубаво да не общуват, при условие че няма други деца. Притеснявал се, че годините му напредват, често влиза в болници, ходи на контролни прегледи, но няма кой два портокала да му занесе.

Повечето приятели на Маринов вече не били сред живите. През май починал и довереният му иконом – Иван Зъма, който през последните лета денонощно бил на разположение на атрактивния си господар. Пищова се притеснявал от самотата и за това непрекъснато търсел нечия компания, предимно на девойки под 20 години и тежащи не повече от 45 килограма.  Жените били  една от причините за отчуждението между баща и син. Митьо Пищова е национално известен като непоправим женкар, а синът му не искал и да чуе за фусти. Странял от нежния пол и непрекъснато се движел в момчешки компании, които правели куп бели из старата столица. Още като тийнейджър Юлиян се забъркал в схема за наркотици. Стикосвал, не се прибирал по цели нощи. Нито майка му, нито баща му знаели къде хойка. В началото оправдавали поведението му с травиалното „дете на разведени родители”, но един ден нещата загрубели.

Малкият Пищов бил смазан от бой в центъра на Велико Търново. Нямало кост, която да не му е строшена. Животът му висял на косъм, а от болницата не знаели как да успокояват притеснените родители. Причината била, че младокът на своя глава отклонявал пари от продажбата на забранени вещества. Случката възмутила Пищова, който е известен като заклет въздържател. Той винаги се е гордял с факта, че през целия си живот една цигара не е изпушил, нито пък е пил уиски или ракия. С чаши и пури позирал колкото за снимка. Притеснявал се, че „нелегалните” истории на сина му ще опетнят името на фамилията Маринови, чиито членове по думите му били прочути из целия район с трудолюбие и доброта. Братът на Маринов бил сред най-известните търговци на коли в страната, уважаван бизнесмен.

„Ще забраня на сина ми да носи моята фамилия. Не искам да имам такова дете. Занимава се с неща, от които аз бягам. Срам ме е, че се забърка в схеми за дрога. Бях му подарил хубав, скъп часовник, струваше няколко хилядарки. И хоп, изпари се, загуби се... Продаде ли го, заложи ли го – не зная. Срам ме е, че общува само с момчета. Аз син гей не ща да имам. Искам да е като мен. Женкар да е, да буха здраво с бухалката „зайчета”. Около баща му само хубави жени. И той е красив. Дет` се вика – одрал ми е кожата, „бухалката” ми е одрал. Да ги пори кат риби, бе... Какви са тези мъже?! Защо са му?! Срамота! Такъв в рода ни не е имало до девето коляно назад. Аз ще ставам кмет, президент ще ставам – не ми трябват обратни в семейството”, ядосвал се Пищова и не спирал да се оплаква от чадото си. Сега е категоричен, че сина му никога не е бил гей, просто заради разязданото поведение на татко си се притеснявал да общува свободно с нежния пол. Юлиан вече имал атрактивна красавица до себе си.
Малкият Пищов е плод на любовта му с млада спортистка, чието име чешитът никога не споменава по уговорка на двамата. Любовта им пламнала в началото на 80-те години на миналия век в старата столица. Димитър Маринов тогава не бил известен, но пък има подход към жените. След няколко кафета в Интерхотела успял да я убеди, че си подхождат и трябва да се вземат. Тогава карал „Лада” и возилото впечатлявало дамите, защото за кола се чакал ред с години. Влюбеният Митьо спретнал сватбата, а през 1983 г. се родил и синът му Юлиян. За съжаление бракът не продължил дълго, защото булката се оказала твърде ревнива. Едва го дочаквала да се прибере от работа, за да го подхване с неудобни въпроси. Боляринът не издържал на „женската преса” и един ден се изнесъл от апартамента, за да живее както си знае, пише Уикенд.

Последвал развод, за които Митьо не обичал да говори дори пред приятелите си. Казвал, че сърцето му кърви от болка и че повече никога няма да обича. Дълго време бил огорчен от слабия пол и едва през 90-те години на минали век кандисал да мине през гражданското за втори път. Новата невеста била във възторг от съпруга си в продължени на месеци. След това брачният живот забуксувал. Скандалите станали ежедневие, нервите на Маринов не издържали и той отново събрал багажа си. Няколко лета по-късно подхванал бизнес с красавици и станал собственик на агенция за модели. Жени в кревата не му липсвали и често се хвалил, че е „набухал” над 3500 госпожици. Въпреки това бил категоричен, че единствената дама, която ще обича до края на живота си е майката на сина му Юлиян.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.