Наша бизнес дама стана СПА-императрица на Балканите

https://hotarena.net/lubopitno/nasha-biznes-dama-stana-spa-imperatrica-na-balkanite HotArena.net
Наша бизнес дама стана СПА-императрица на Балканите

Бизнес дамата Виктория Кесаровска обра СПА-наградите на Балканите. Своите отличия тя получи на изключително стилно и бляскаво събитие в Народния Македонски театър в Скопие

 

СПА-веригата на Кесаровска, „Виктория Спа”, бе отличена за най-добра СПА верига на Балканския полуостров. Центърът на нашенката бе провъзгласен за №1 сред другите вериги от Румъния, Гърция, Турция, Сърбия, Косово, Македония, Босна и Херцеговина. В началото на следващата година Виктория Кесаровска ще участва на Световните СПА награди, които ще се състоят в Лондон.

 

Журито бе съставено от топ СПА-експерти от всички държави-участници, а председател на международното жури бе д-р Силвия Паскалева-европейски СПА експерт.

 

„За мен е изключителна чест да приема тази награда, която е стимул за нашия бизнес”, сподели щастливата СПА-кралица.

 

За най-добър СПА-продукт бе отличена и алкалната вода „Адва”. Новооткрит СПА-хотел в Благоевград пък получи почетна статуетка на Балканите.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.