Николета унижи Валери в ефир (Видео)

Николета Лозанова удари звучен шамар на Валери Божинов. Разбира се, всичко това се случва в „Къртицата”, а докато любимият й е далеч от нея, плейметката не скри кой счита за най-добър футболист, разбра Hotarena.net.

https://hotarena.net/lubopitno/nikoleta-uniji-valeri-v-efir-video HotArena.net
Николета унижи Валери в ефир (Видео)

Николета Лозанова удари звучен шамар на Валери Божинов. Разбира се, всичко това се случва в „Къртицата”, а докато любимият й е далеч от нея, плейметката не скри кой счита за най-добър футболист, разбра Hotarena.net.

<p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">Николета Лозанова удари звучен шамар на Валери Божинов. Разбира се, всичко това се случва в &bdquo;Къртицата&rdquo;, а докато любимият й е далеч от нея, плейметката не скри кой счита за най-добър футболист,&nbsp;разбра&nbsp;Hotarena.net.</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">&nbsp;</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">В компанията на останалите участници в Базата, силиконката с блеснали очи започна да разказва кого обожава най-много като играч. &bdquo;Жегна Валери, горкият той, не съм я чувала никога така да говори за него, смятайте какъв резил!&rdquo;, &bdquo;Как да го сочи него като велик, след като е на дъното в момента, явно, че и тя не може да си криви душата!&rdquo;, коментират изказването на Николета масово в мрежата.</span></p> <p>&nbsp;</p> <p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">Съпругата на Божинов надали е очаквала, че като се изцепи така, ще последват подобни реакции, пишат от <a href=\"http://www.kliuki.net/shamar-za-valeri-vij-koi-e-nai-dobriyat-futbolist-za-nikoleta/\" target=\"_blank\">kliuki.net.</a></span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">&nbsp;</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">Всъщност тя съвсем неволно се изпусна, но така разпалено взе да споделя възхитата си, че дори Азис я погледна странно&hellip; Певецът й е доста близък и сигурно се усети, че красавицата малко е попрекалила с ентусиазма, но казана дума &ndash; хвърлен камък, както гласи народната мъдрост.</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">&nbsp;</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">Вижте сами във видеото как Николета унижи несъзнателно половинката си Валери!</span></p> <p><iframe title=\"VideoClip.bg video player\" src=\"http://www.videoclip.bg/embed/187674\" frameborder=\"0\" width=\"500\" height=\"400\"></iframe></p>

1 Коментара

5

преди 11 години

Роналдиньо само да и свирне и е зарязала и Валери и деца и всичко за повече парички и слава. :) Истината е това. Ама има да си меччтае :)

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.