Ново 20: Криско печели от маратонки и общува с Господ

https://hotarena.net/lubopitno/novo-20-krisko-pecheli-ot-maratonki-i-obshtuva-s-gospod HotArena.net
Ново 20: Криско печели от маратонки и общува с Господ
Криско успя да види позитивната страна на карантината и дори да намери ниша за ново бизнес начинание. Габровецът, който на 11 май отпразнува 32-рия си рожден ден, лансира преди седмици маратонки, видя HotArena

„Половината тираж замина за първите четири дни”, фука се рапърът и признава, че бил доста изненадан, тъй като все пак е криза и хората пестят. Криско е щастлив от поредния успех, който постигна в извънредно положение. Всъщност и самата карантина съзрял като възможност да се отдаде на мечтана ваканция.

„Гледам да обръщам всяка ситуация в позитивен момент”, споделя хитовият рапър и продуцент. Преди пандемията с коронавиурса, Криско мислел за пауза в професионалните си ангажименти, тъй като последните 13 години не е имал сериозна почивка, по-дълга от 10 дни или две седмици. При това не всяка година. Все отлагал този момент и ето, че карантината му дала възможност малко да си почине от публични изяви. Габровецът прекарвал повече време с жена си Цвети и дъщеря им Амая. Радвали се на домашен уют и хармония, които в един момент решили да не прекъсват дори с гледане на новини.

В началото  Криско следял какво се случва, но не след дълго негативизмът му дошъл в повече. С жена му решили, че ще гледат новини веднъж на 10 дни. От този момент рапъра се почувствал по-спокоен. Наслаждавал се на ваканцията си. Междувременно, продължил да мисли нови бизнес начинания и песни. Върнал се към обичайното си ежедневие. „Осъзнах, че всъщност съм си в карантина от доста време”, споделя с усмивка Криско. По принцип той устройва професионалните си срещи в офиса, ходи в студиото, на фитнес, „на още едно-две места” и пътува по участия. В момента е в почти в същия ритъм. А след разрешаването на участията, съвсем скоро рапърът ще трябва да се завърне и на музикалната сцена.

Признава, че като всички е усетил негативната страна на карантината, но като цяло я приел като възможност за почивка. И като се има предвид навикът му да не помни негативните моменти, Криско със сигурност ще завърне на сцената с усмивка и пълен с енергия. Той е настроил съзнанието и ума си да забрави всичко негативно. И ако някой го попита за трудни моменти, дори в началото на кариерата му, ще трябва да помисли. „Всичко, което е негативно, просто го забравям”, казвал е той, като е допълвал, че просто така става. Рапърът винаги изтъква, че е позитивен и вярващ. „Аз си общувам с Господ много често. Често се усамотявам. Приемам го като някакъв тип медитация”, споделя Криско.
Силната вяра и житейската философия, че трябва да бъде позитивен със сигурност са помогнали на Криско да сбъдне мечтите си. И все пак той изтъква, че голям принос има и неговата дисциплина. Рапърът смята, че това е най-важното качество, каквато и професионална посока да избереш. Кристиан Талев, както е рожденото име на музиканта, е убеден, че за да постигнеш мечтаната цел, трябва да я следваш, работиш за нея всеки ден. „Аз съм работохолик. Това ми е начин на живот. Хваща ме нервата, ако не вържа нещо. Работата ме осмисля”, казвал е рапърът и продуцент.

Той си е припомнял, че когато преди 12 години стартира кариерата си, родителите му били малко резервирани. По това време Криско все още бил студент. Той е завършил „Поп и джаз пеене” в Музикалната академия и „Тонрежисура” в Нов български университет. Започнал да прави музика, но точно тогава в жанра не се случвало кой знае какво. Затова и родителите му се чудели дали ще му се получат нещата, дали пък правенето на рап няма да му остане като хоби. Съветвали го да завърши образованието си, да си има диплома. Криско не се обезсърчил от трудностите, които днес дори не си спомня точно. Продължил да следва мечтата си и в един момент започнал да се радва на първи успехи. Когато изкарал първата по-солидна сума, той се прибрал в Габрово със скъпи подаръци, сред които и плазмени телевизори. „А?”, припомня си със задоволство Криско този момент. „Браво, маме!”, казала майка му. „В този момент си повярвах, че това може да се превърне в сериозна професия и бизнес”, връща се назад във времето днешния тийнейджърски идол, пише \"Уикенд\". 

2 Коментара

George1

преди 4 години

По гнусен и лигав гей от Дриско няма.

Коментирай

бееее,

преди 4 години

Не ни интересува Дриско,още по-малко Дрисковица.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.