Орлин Горанов се помири с брат си! Певецът се пенсионира през лятото, чуди се защо нямаме евтин ток

https://hotarena.net/lubopitno/orlin-goranov-se-pomiri-s-brat-si-pevecat-se-pensionira-prez-liatoto-chudi-se-zashto-niamame-evtin-tok HotArena.net
Орлин Горанов се помири с брат си! Певецът се пенсионира през лятото, чуди се защо нямаме евтин ток

Орлин Горанов се сдобри с брат си Иван и двамата вече нямат стълкновения, призна самият той. „Брат ми живее със сина си в София, всички разногласия останаха в миналото“, сподели водещият на БНТ играта „Последният печели“, който дълги години не си говореше с брат си. Двамата се сдърпват преди десетина години заради дадени назаем пари. Разривът най-накрая е преодолян, а певецът често гостува в ресторанта на брат си.

 

„За съжаление, нямаме живи роднини в Берковица, откъдето сме с брат ми. Домът ни стои заключен и пустеещ, но пък тук да имаме работа, защото в днешно време е труден животът“, казва Орлин. Освен че е водещ на играта за всезнайковци по БНТ, Горанов е и преподавател в ЮЗУ в Благоевград и много се радва на младите хора, които обучава. За съжаление, в момента с тези онлайн практики е доста трудни“, казва Горанов, който само след пет месеца ще влезе и в редиците на пенсионерите.

 

„На 8 авгyст навършвам 65 години. Не гледам на себе си като на пенсионер, защото още имам какво да дам на света“, смее се певецът. Изпълнителят на „Светът е за двама“ се притеснява най-вече от повишението на цените на горивата, както и на стоките от първа необходимост.

 

„Трудна е ситуацията. Инфлацията е висока по цял свят, но не мога да си обясня как при нас в АЕЦ с 4 реактора работи само един, и то за износ. Производители сме на електроенергия, а не можем да кажем, че имаме евтин ток. Как се случва това? Дано има решение на ситуацията, аз съм оптимист все пак“, казва Орлин.

 

Ситуацията с войната в Украйна 64-годишният изпълнител не желае да коментира, но е притеснен за положението, в което ще изпадне България. „Деликатно е, не искам да коментирам, защото войната е страшно нещо. Дипломацията трябва да си свърши работата. Трябва преговор, за да се решат проблемите, войната за никого не е решение“, смята Горанов, цитиран от „България Днес“.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.