Отритнат любовник продава креватните изпълнения на Мис Силикон за 500 лева

https://hotarena.net/lubopitno/otritnat-liubovnik-prodava-krevatnite-izpalneniia-na-mis-silikon-za-500-leva HotArena.net
Отритнат любовник продава креватните изпълнения на Мис Силикон за 500 лева
Снимки с креватните подвизи на Мис Силикон 2017 Виктория Петрова, предлага в редакциите на електронни медии, нейно бившо гадже, научи HotArena.

Зарязаният мъж, иска 500 лева, срещу които обещава да представи миската в невиждана светлина. Само че ударил на камък, тъй като никой до сега не е проявил интерес към горещия архив.

Виктория също не се трогва от подобни провокации. Тя твърди, че никога не е снимала такива фотоси или клипове.

„Не съм като евтините еднодневки, които искат да станат известни с такива изцепки. Отдавна интересът към подобни изпълнения е изчерпан. Дори не знам какво продава точно въпросният господин, а и не ме интересува“, отсича миската.

От известно време силиконката е закопчала мастит богаташ, с когото беше на романтична почивка в Турция, но упорито пази самоличността му в тайна.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.