Плевнелиев гледа раждането на Банова

https://hotarena.net/lubopitno/plevneliev-gleda-rajdaneto-na-banova HotArena.net
Плевнелиев гледа раждането на Банова

Росен Плевнелиев иска да гледа раждането на последното си дете на живо. Въпреки че Деси Банова не е особено ентусиазирана от идеята бъдещият й съпруг да е с нея в родилната зала, тя е приела, научи HotArena.


„Това е много хубаво и лично, но ми е странно. По филмите гледам как мъже припадат. Той обаче много държи да присъства”, споделя синоптичката.


Двойката се наслаждава на красиви пътешествия в момента, след като първите три месеца им забранили всякакви пътувания.


Бяхме в Париж, имахме страхотни преживявания. Имахме възможност да гледаме мач от Големия шлем на живо и да подкрепим Гришо”, призна още Банова.


Бременността й вече е напреднала, а в петия месец тя се чувства прекрасно. „Това е най-сладкият ми период. Преди това ми беше много лошо и то не само сутрин, а през целия ден. Имаше дни, в които не можех да стана от леглото”, разказва Банова.


Тя се шегува, че синът й отсега я мъчи, освен това е зарязала диетите. „За разлика от предишната бременност наблягам на тестените неща. Не се ограничавам, но се придържам към здравословното хранене”, споделя още Деси.


Тя и Росен Плевнелиев вече са избрали име на бебето. Казали и на дъщеря й, която веднага го оповестила пред цялото училище.


„Представях си друго име от малка, ако имам син, но в онзи момент казах това име. Казахме на Йоанка и на другия ден знаеше цялото училище. Не знам дали сега да не сменя това, на което сме се спрели, защото вече много хора го знаят, пише \"Телеграф\".


Писаха, че ще го кръстим на татко, който несъмнено би се зарадвал, където и да е, но аз знам, че не е хубаво, защото поема кармата на този, на когото е наречено, а и на починал човек не е хубаво...”, признава Деси.


Тя и Плевнелиев планират подпис в гражданското и църковен брак, без тържества. „Ще направим тържеството, когато бебето присъства и аз мога да танцувам. Ще запазя фамилията си, но ще взема и неговата с чертичка”, казва още тя.

1 Коментара

Chukundur Plewnjo

преди 5 години

Powrashta mi se kato widja wolskata samodowolna fizionomija na toja gnusen pomak PLENJO. A za tapata putka do nego prosto njamam dumi. Dolni kreteni..

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.