Пощенска кутия за приказки най-накрая и във Велинград! Arte Spa&Park Hotel посреща „Скъпи наследници“, Дилов – син и Калбуров

https://hotarena.net/lubopitno/poshtenska-kutiia-za-prikazki-nai-nakraia-i-vav-velingrad-arte-spapark-hotel-posreshta-skapi-naslednici-dilov-sin-i-kalburov HotArena.net
Пощенска кутия за приказки най-накрая и във Велинград! Arte Spa&Park Hotel посреща „Скъпи наследници“, Дилов – син и Калбуров

Пощенска кутия за приказки (и мръсни приказки +18)“, чийто създател е Гери Турийска, пристига и във Велинград, за да покаже най-доброто от всичките си издания! Това ще се осъществи в Arte Spa&Park Hotel на 30 юни, като за мероприятието се очакват видни звездни гости, ама от онези, които харесвате… Не от другите, които като ги видите и си казвате: „Оф, пак ли тези?“.

 

„Пощенска кутия за приказки\" е едно от онези явления, които в голяма степен доказват, че по нашите географски ширини все още има хора, които се интересуват от културни мероприятия.

 

На крака в комплекс №1 пристигат Любен Дилов – син, Мария Силвестър, Гери Турийска, младият поет и писател Димитър Калбуров, който се превърна в главно действащо лице на „Приказките“, както и актьорите от култовия сериал „Скъпи наследници“ – Рая Пеева и Юлиян Петров.  

 

Всички те се събират, за да четат кратки разкази, които ще ви разсмеят, разчувстват, понякога дори и разплачат, защото всъщност те четат вашите разкази. Вдъхват живот на вашите истории, преживявания и въображение. 

 

Събитието не е препоръчително за деца! За всички гости на комплекса входа е свободен, а за останалите ни приятели билети се продавт: Arte Spa&Park Hotel - рецепция, всеки ден K2 Bar&Dinner - всеки ден, Център Община Велинград - 22, 23, 29, 30 Юни.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.