Радина е по-лоша от Николета (Вижте най-новите интриги в Къртицата)

Тв водещата Радина Кърджилова се оказа по-опасна и от Николета Лозанова. Чаровната актриса такива интриги заплете в „Къртицата“, че зрителите вече не могат да преброят противниците й в Базата, научи HotArena.net.

https://hotarena.net/lubopitno/radina-e-polosha-ot-nikoleta-vijte-nainovite-intrigi-v-kyrticata HotArena.net
Радина е по-лоша от Николета (Вижте най-новите интриги в Къртицата)

Тв водещата Радина Кърджилова се оказа по-опасна и от Николета Лозанова. Чаровната актриса такива интриги заплете в „Къртицата“, че зрителите вече не могат да преброят противниците й в Базата, научи HotArena.net.

<p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">Тв водещата Радина Кърджилова се оказа по-опасна и от Николета Лозанова. Чаровната актриса такива интриги заплете в &bdquo;Къртицата&ldquo;, че зрителите вече не могат да преброят противниците й в Базата, научи HotArena.net.</span></p> <p><br /><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">Модната шефка Жени Калканджиева е поредната захапала актрисата. По думите й звездата от &bdquo;Стъклен дом&ldquo; е &bdquo;кльощава като пръчка&ldquo;.</span></p> <p><br /><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">Жени използвала Радина като нагледен пример за анорексия. Актрисата си замълчала, но според запознати, това не е първият сблъсък на двете в Базата.</span></p> <p><br /><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">Още в началото Калканджиева нарече Кърджилова &bdquo;надута&ldquo;. Останалите жени в Базата също я нападнаха, че освен да пуши, нищо друго не прави.</span></p> <p><br /><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">&bdquo;И сандвич не я бива да направи&ldquo;, шушукат жените в &bdquo;Къртицата&ldquo;, Гаджето на Донков бързо се открои като най-капризната участничка.</span></p> <p><br /><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">&bdquo;Ние си мислехме, че по-лошо от Николета Лозанова няма, но сме се объркали&ldquo;, подхвърли Икебаната. </span><br /><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">Още от първия ден Радина се скара с Емануела. Кърджилова се тръшна, че не може да търпи чалгаджийката.</span></p> <p><br /><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">След като Емануела разбра настъпи истински Апокалипсис. И Радина отнесе куп псувни и обиди, пише &bdquo;България днес&ldquo;.</span></p>

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.