Сашка Васева: Слави съсипа кариерата ми!

https://hotarena.net/lubopitno/sashka-vaseva-slavi-sasipa-karierata-mi HotArena.net
Сашка Васева: Слави съсипа кариерата ми!
Сашка Васева провалила кариерата си заради Слави Трифонов, самата тя. До неочакваното признание дупнишката мадона достигна след анализ на трънливия път, по който минала в професионален план, и редицата грешки, които допуснала. Най-голямата от тях Сашка, която този октомври ще навърши 52 години, допуснала два пъти. Става въпрос за напускането й на фолк гиганта „Пайнер”. 

Изпълнителката на „Не мога да те забравя, Георги” подчертава, че съвместната й работа с компанията на инж. Митко Димитров е златния период в кариерата й. Сашка се радвала на творчески подем и финансово спокойствие. Освен това всички песни, които записала в „Пайнер”, били идеални във всяко отношение. Само че от „Каналето” започнали да я имитират, а Сашка била доста чувствителна и се обидила. Толкова, че решила да вземе спешни мерки и да прекрати бъзиците с нея, пише \"Уикенд\".

„Отидох на среща в офиса им и те ми предложиха да отида при тях. И аз да ги омилостивя, напуснах „Пайнер” и отидох в „БМК”, компанията на Слави. Изпуснах питомното, да ходя да преследвам дивото. Защо, какво ти пука, че ти правят образа, остани си там, прави си хитове, пък нека те плюят. Много ти пука! Обаче моя грешка. Напуснах. След това „Пайнер” отново ме върна, прости ми и на мен пак ми щукна една глупост… Пак напуснах. От моя си акъл патя цял живот. истината е, че сама съм си виновна”, призна Сашка Васева. 

Тя много съжалява за тази си грешка: „Ако бях останала в „Пайнер”, сега щях да съм царица там”, признава певицата. В средата на 90-те тя била сред най-оборотните изпълнители на фирмата и се радвала на огромен комфорт.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.