Сценарист на Слави подкара гангстерски джип

https://hotarena.net/lubopitno/scenarist-na-slavi-podkara-gangsterski-djip HotArena.net
Сценарист на Слави подкара гангстерски джип
Не само Слави, хората в екипа му също се изживяват като мутри и се возят в предпочитани от гангстерите автомобили, видя HotArena.


От сценаристите на Дългия пръв Иво Сиромахов започна да подражава на шефа си и подкара гигантски всъдеход, а наскоро с високопроходимо возило се сдоби и Филип Станев.


Обитателите на столичния квартал „Левски-Г”, където се намира студиото на „7/8 ТВ”, буквално са пропищели от хората на Трифонов. Сътрудниците на учиндолеца паркират, където им падне – на места за инвалиди, по тротоари и градинки. Жилищният комплекс е заприличал на бандитско сборище заради лимузините и джиповете, с които телевизионерите от котилото на Слави идват на работа.


Онзи ден Филип Станев спря черния си наподобяващ катафалка нисан със затъмнени стъкла пред един от блоковете в квартала. Още със слизането си сценаристът запали цигара, а след като я изпуши, се отправи към близкия супермаркет. Преди да хлътне в магазина, брадатият мъж сложи предпазна маска на лицето си.


Десетина минути по-късно 45-годишният автор на тв текстове изскочи от бакалията с найлонова торба, пълна с покупки. Той прегледа касовата си бележка, провери рестото си и след като се увери, че не са го преметнали, мушна банкнотите в джоба си. После метна торбата в багажника и отиде на репетиция за рубриката „Вечерта на актьорите”, пише Уикенд.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.