СЕНЗАЦИЯ! Дони от „Фермата” - незаконна дъщеря на Тодор Живков?

https://hotarena.net/lubopitno/senzaciia-doni-ot-fermata-nezakonna-dashteria-na-todor-jivkov HotArena.net
СЕНЗАЦИЯ! Дони от „Фермата” - незаконна дъщеря на Тодор Живков?

Мистериозно и дори секретно е миналото на една от най-колоритните участнички във „Фермата“ Дони Василева.

 

44-годишната „Мисис Баба” може да се окаже незаконна дъщеря на самия Тодор Живков, научи HotArena.

 

Дони разкри, че влиза в шоуто с единствената цел да намери биологичните си родители, пише „Уикенд“.

 

Жената с рождено име Донка отдавна правила опити да открие истинските си майка и баща, но информацията за нея била унищожена. В хода на издирването им тя се натъкнала на шокиращи данни.

 

„Аз съм родена в тайна, която никога няма да бъде разкрита. Родена съм в специално отделение в Майчин дом до Централна гара, до което достъп са имали само определен кръг хора от висшия ешелон на държавата. Това са били дъщери на много висши партийни лидери или техните секретни любовници. Тези жени са били държани там през цялата си бременност и са ги пускали едва когато родят. Отделението е било охранявано от УБО. Аз съм родена на това място. Тайната е жестока и до ден днешен не мога да разбера кои са моите родители. Имам обаче своите подозрения. Боя се, че назова ли гласно името, което подозирам, може би ще бъда обявена за луда”, споделя Дони.

 

Неофициално преди време важни хора й подшушнали, че е почти 100% сигурно, че баща й е бил на върховете на държавата и като нищо може да е бил самия Тодор Живков, за когото отдавна се говори, че има няколко незаконни деца освен родените от съпругата му Людмила и Владимир.

 

Като евентуален неин баща се е споменавало и името на бившия министър-председател Гриша Филипов, който е друг виден любовчия по партийните върхове. По свои канали обаче Дони установила, че Гриша Филипов не й е баща. Така остава усещането й, че е незаконна дъщеря на самия Тодор Живков.

 

Дони не знае дали това е истина. Опитва се да разбере, но всички следи са заметени. Сигурна е обаче, че е дете на някой много, много важен големец.

 

Тя е родена през 1971 г., което означава, че е зачената през 1970 г. Точно по това време Тодор Живков е в най-голямата си сила, децата му са малки и подобен скандал с незаконно родено дете би взривило държавата. Това е причината биологичната й майка, която явно е любовница на Бай Тошо, да бъде отведена от УБО в секретното родилно отделение на Майчин дом до Централна гара, където да роди бебето.

 

По информация на Дони, ДС е подправяло документите на жената, така че дори най-близките й не са знаели, че тя е там и кара бременността си. Официалната версия е, че е в „дълга командировка в Съюза”.

 

 

11 Коментара

?

преди 8 години

Не Донке, не си дете на партийно величие! Ти си просто поредното озлобено и мачкано от живота изхвърлено и ненужно копеленце! Такава е истината, събуди се !

Коментирай

кати

преди 8 години

Лелеееееее,майко мила......как ти даде сърце,бе човек,да изречеш това. Не осъзнаваш ли,че се изплю върху всички изоставени деца......Ти луд ли си бе.... Надявам се,да си мъж,щото ако си жена....аз бих ти се изплюла в лицето.Или пък,може и ти да си от тези,изоставените деца.....и за това си толкова озлобен,а. Кво те бърка тебе тая жена,и животът и. Жената с рождено име Донка отдавна правила опити да открие истинските си майка и баща, но информацията за нея била унищожена. В хода на издирването им тя се натъкнала на шокиращи данни...........ИСКА ДА ЗНАЕ,КОИ СА РОДИТЕЛИТЕ И.А ти си боклук..............

Коментирай

копеленце,,,,,,,,,,,,,,,,

преди 8 години

Абе,за кво му давате положителни вотове на тоя?Гледайте го каква гад е бе......и вие ли се принизявате на нивото на проклетите хейтъри.........

Коментирай

до ?

преди 8 години

Това само един болен мозък, още по-малко жена може да изрече тези думи. Каквато и да е историята на тази жена, това жив човек, който иска да се идентифицира и така да умре. Поставете се всеки един на нейното място. Що, за уродлива душа трябва да си , идиот? Господ ти е отнел най-истинското чувство в живота любовта във всичките и измерения! Що за нещастник си???? Убедена съм , че ще умреш , като последния разложен червей, с тази долна и мръсна душица! Нещастник/а!

Коментирай

страданието на един човек

преди 8 години

Ако, беше някой , който търси евтина сензация щях да разбера хейтъри и вся=какви други негативни коментари, но когато един осъзнат на 44 години човек след дълги търсения , проучвания и лутания в живота си е достигнал до някакви открития, резултати, истини, съмнения има една единствена логика да стигне до края, за да разбере все пак кой е. Така няма да намери покой докато е жив! Подкрепял тази жена в нейното търсене и , и пожелавам да намери истината независимо , каквато и да е тя. Всеки на нейното място заслужава това! Изумена и отвратена съм от коментара на човека с въпросителната по-долу.

Коментирай

страданието на един човек

преди 8 години

И да уточня, ще се разгранича от мнението си само и единствено, ако това е измислен сценарий на редакторите на шоуто с цел покачване на рейтинг.

Коментирай

мдааа

преди 8 години

A, аз може и да греша , но намирам някаква прилика между нея и Людмила Живкова, както и с дъщеря и, Жени Живкова. Пожелавам и да открие себе си и истината, каквато и да е тя!

Коментирай

azz

преди 8 години

Дано дамата да открие корените си, но лично аз смятам, че това е с цял ПР. Силно се надявам да греша, защото с такива работо човек не бива да си прави шеги!

Коментирай

иззи

преди 8 години

Да,не щастливите хора са злобни и хапят до кръв! Едно дете няма вина за това,уважаеми! АЗЛОБАТА ЩЕ ОТРОВИ САМО ТЕБ!

Коментирай

глупости

преди 8 години

На Тодор Живков внуците му (Тодор Славков и сестра му) са на по 40 години, едва ли на стари години е тръгнал да кръшка, някой негов приближен ще да е.А тази Дони иска да разбере, за да се докопа до наследство.

Коментирай

x

преди 8 години

През 1971 е роден Тодор Славков,да не говорим за Жени Живкова,що за глупост е да напишете,че през 1971 децата на Тодор Живков са малки.След като неможете да смятате купете си калкулатори

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.