ШОК! Деян Донков призна за забранените вещества и срещата си с призрак

https://hotarena.net/lubopitno/shok-deian-donkov-prizna-za-zabranenite-veshtestva-i-sreshtata-si-s-prizrak HotArena.net
ШОК! Деян Донков призна за забранените вещества и срещата си с призрак
„Лъгал съм, че не употребявам наркотици!”, направи изненадващо самопризнание ексцентричният Деян Донков. По време на участието си в предаването „Мармалад” преди седмица, където по традиция гостите отговарят на неудобни въпроси с да и не, актьорът разкри пикантни подробности от живота си и хвърли в потрес не само водещите Радост Драганова и Митко Павлов, но и зрителите на Би Ти Ви, видя HotArena.

Доскоро актьорът твърдеше, че е експериментатор, който обича да пробва от всичко, но уклончиво отговаряше на въпроси, свързани с наркотиците. „Това касае само мен. Моят живот си е мой живот”, лаконичен бе Донков.  Освен признанието, че е злоупотребявал със забранени субстанции, Деян разкри, че е имал среща с отвъдното и е контактувал с духа на починал актьор, пише \"Уикенд\".

Звездата на Народния театър сподели, че по времето, когато е бил никому неизвестен студент в НАТФИЗ, е имал разтърсваща случка с привидение. Донков репетирал на Голяма сцена в театралната академия, когато установил контакт с призрака. Започнал да контактува с него с помощта на сценична лампа и всичко започнало на шега. Малцина знаят, че именно Деян е първият български актьор, изиграл ролята на призрак в късометражен филм. В родния хорър, продуциран от братя Чучкови и брадърката Зара Димитрова, която учеше актьорско майсторство в меката на киното – Холивуд, Донков се превъплътил в ролята на страховито привидение.  „Имам окултна случка с призрак. Доколкото разбрах е дух на български актьор. Не ме мислете за луд.

Най-великият човек за мен на планетата Никола Тесла е казал, че всичко е енергия. Така че духовете най-лесно се свързват с електричеството. Говорех тихичко, за да не ме чуват колегите. Само Силвестър Силвестров беше до мен. Казах на призрака да светва два пъти с лампата, ако отговорът е да, а ако е не – да не свети. Около 10 минути задавах въпроси. Предрече ми бъдещето и всичко се сбъдна”, озадачи с откровението си не само водещите, но и всички зрители на предаването Донков

Духът от лампата предрекъл на актьора звездна слава, както и, че ще има две големи любови в живота си и две деца. Известно е, че от състудентката си Анастасия Ингилизова Деян има 9-годишен син, който носи неговото име, а през юни още едно момче ще му роди колежката му Радина Кърджилова.  Преди да срещне добродушната Радина, животът на Донков бе пълна катастрофа, пълен с безконечни запои и засилено присъствие на красиви жени. Актьорът не оставаше чужд към нито един човешки порок и бе известен като един от най-големите столични бохеми.

Деян дори развил пристрастеност към забранени от закона вещества и често злоупотребявал с тях. Някогашният сексимвол на Народния театър, който брилянтно се превъплъти в ролята на Дон Жуан, изгубил мускулестите си форми и придобил кльощав вид. 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.