Симона ПРИЗНА: Имам си гадже! (Защо го крие от Глория?!)

Глория и дъщеря й Симона се впускат във вихъра на любовта, научи HotArena.net. Дали заради пролетта, слънцето или очарованието на великденските празници, но двете чаровнички се чувстват истински жени – пожелани от силни мъже!

https://hotarena.net/lubopitno/simona-prizna-imam-si-gadje-zashto-go-krie-ot-gloriq HotArena.net
Симона ПРИЗНА: Имам си гадже! (Защо го крие от Глория?!)

Глория и дъщеря й Симона се впускат във вихъра на любовта, научи HotArena.net. Дали заради пролетта, слънцето или очарованието на великденските празници, но двете чаровнички се чувстват истински жени – пожелани от силни мъже!

<p class=\"size-medium wp-image-34919 \" title=\"Симона\"><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">Певицата Глория не крие любопитството си и дори не може да си обясни защо е тази тайнственост около гаджето на Симона</span></p> <p>&nbsp;</p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">Глория и дъщеря й Симона се впускат във вихъра на любовта, научи HotArena.net. Дали заради пролетта, слънцето или очарованието на великденските празници, но двете чаровнички се чувстват истински жени &ndash; пожелани от силни мъже!</span></p> <p>&nbsp;</p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">И все пак, в любовта винаги има и нюанс на загадка. Докато Глория не крие, че в живота й се е появила нова любов, която да замести бившата й изгора Илия Загоров, дъщеря й си има своята тайна. Симона само признава пред LOVE style, че има връзка с гадже от около месец, но все още не го е представила на майка си. Интересно защо! Дали избраникът няма да се окаже познат на Глория? Или Симона се страхува, че майка й ще остане разочарована от избора й?!</span></p> <p>&nbsp;</p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">Певицата Глория не крие любопитството си и дори не може да си обясни защо е тази тайнственост около гаджето на Симона, пишат от <a href=\"http://www.kliuki.net/simona-prizna-imam-si-gadje-zasto-go-krie-ot-gloriya/\">kliuki.net</a>. Тя, разбира се, е щастлива за дъщеря си, но и се вълнува каква може да е причината за мистерията. Глория и Симона са в страхотни отношения, но същевременно са и много емоционални и понякога реагират силно една спрямо друга. Може би е това!</span></p> <p>&nbsp;</p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">Глория отчита и факта, че Симона още тъгува по загубата на баща си, но връзката с Илия бе безвъзвратно изчерпана. Дъщеря ни имаше нужда от отговорен баща, който да се ангажира и да помага, не крие разочарованието си Глория.</span></p>

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.