След като го изхвърлиха от БНТ - Камен Алипиев се дипломира

https://hotarena.net/lubopitno/sled-kato-go-izhvarliha-ot-bnt-kamen-alipiev-se-diplomira HotArena.net
След като го изхвърлиха от БНТ - Камен Алипиев се дипломира
Камен Алипиев-Кедъра, който миналата есен бе уволнен от БНТ, защото няма висше образование, се е дипломирал след 26-годишно прекъсване на следването си, научи HotArena.


Дългогодишният спортен журналист не бил взел изпитите по кинезитерапия, спортна медицина, спортен масаж, социология и треньорска практика и зарязал следването си.


Кедъра е трябвало да се дипломира още през 1994 г. Тогава обаче семейството му живеело по квартири и Камен пресметнал, че е по-наложително да наблегне на работата и изкарването на прехраната.


Едва, когато липсата на диплома станала проблем и го освободили от БНТ, той се дипломирал като бакалавър в Националната спортна академия. 53-годишният Кедър обаче продължава да е студент, тъй като е записал и магистратура.


Моят договор беше прекратен, защото нямах висше образование. За сметка на това аз се дипломирах и записах магистратура. Тичам на училище, гледам напред! Гледам с малко тъга към това, което се случи, защото смятам, че хората, които са лоялни и са работили толкова години на едно и също място, трябва да получат поне малка доза признателност, а аз на практика получих обида“, разкрива Кедъра. Той не пояснява какво възнамерява да прави занапред. Сигурно е обаче, че няма да се пробва пак да се завърне в националната телевизия, пише Уикенд.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.