Собственичката на галерия Re d’Oro Diamanti Анна Карагеоргиева стана „Мисис Дама на годината“

https://hotarena.net/lubopitno/sobstvenichkata-na-galeriia-re-doro-diamanti-anna-karageorgieva-stana-misis-dama-na-godinata HotArena.net
Собственичката на галерия Re d’Oro Diamanti Анна Карагеоргиева стана „Мисис Дама на годината“

На пищна церемония по раздаване на годишните награди „Мисис дама на годината“ 2023, Анна Карагеоргиева бе отличена за дългогодишната си дейността като бижутер и оценител, както и и за силния старт на новооткритата галерия Re d’Oro Diamanti на столичния бул. „Витоша“ 59.

\"\"

„Тази награда идва след 24 години упорит труд, в които създадох своята империя на лукс и красота. В работата си на бижутер и оценител на диаманти и злато, винаги съм разчитала на безпогрешната си интуиция, както и на хората от моя екип – част от моето голямо семейство“, сподели бизнесдамата Анна Карагеоргиева.

Заедно със своя син – Алекс Пейчев, Карагеоргиева добавя още един диамант в короната на сбъднатите си мечти –  новооткритата галерия Re d’Oro Diamanti в София. Анна безапелационно вярва в успеха на това свое начинание.

\"\"

„В галерия Re d’Oro Diamanti на бул. „Витоша“ 59 са представени най-висок клас диаманти и бижута. За своите клиенти изработваме всичко, което можете да си представите и това, което искате да имате. Всичко  във  витрините на галерия Re d’Oro Diamanti е изработено ръчно в Италия“, разкрива за своите клиенти Анна Карагеоргиева.

Наградата й бе връчена от бижутерийния експерт и бизнесдама Ваня Ламбева. Всички наградени с отличието награди „Мисис дама на годината“, получиха комплимент от галерия Re d’Oro Diamanti.

\"\"

Бижутата  Re d’Oro Diamanti съчетават вечността на изискания стил и безкомпромисното качество на съвършената изработка в една феерия на красотата, която засрамва дори блясъкът на слънцето и обаянието на луната.

\"\" \"\"

Любов, откровеност, отдаденост, сила и твърдост в лицето на изпитания – диамант, рубин, сапфир, изумруд – всяка добродетел, всяко искрено пожелание намира израз в скъпоценен камък.

\"\"

В магазин  Re d’Oro Diamanti ще откриете най-висококачествени бижута, изработени от злато и скъпоценни камъни, с които ще се изразите без думи за всеки повод.

\"\" \"\"

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.