Стефан Рядков: Слави опита да ме съсипе! (Разкритията на актьора)

Известният актьор Стефан Рядков направи шокиращи разкрития. Комикът е убеден, че Дългия е направил всичко възможно да съсипе тв кариерата му, а след това се подиграва с него в книгата си „За стърченето", разбра HotArena.net.

https://hotarena.net/lubopitno/stefan-rqdkov-slavi-opita-da-me-sysipe-razkritiqta-na-aktyora HotArena.net
Стефан Рядков: Слави опита да ме съсипе! (Разкритията на актьора)

Известният актьор Стефан Рядков направи шокиращи разкрития. Комикът е убеден, че Дългия е направил всичко възможно да съсипе тв кариерата му, а след това се подиграва с него в книгата си „За стърченето", разбра HotArena.net.

<p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">Известният актьор Стефан Рядков направи шокиращи разкрития. Комикът е убеден, че Дългия е направил всичко възможно да съсипе тв кариерата му, а след това се подиграва с него в книгата си &bdquo;За стърченето\", разбра HotArena.net.</span></p> <p><br /><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">Преди години Стефан бе истинска перла в актьорския състав на &bdquo;Шоуто на Слави\". За него няма невъзможна за пресъздаване звезда от родния и световния шоубизнес.</span></p> <p>&nbsp;</p> <p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">Той е първият, който едно към едно копира Лили Иванова. От него се учат Виктор Калев и другите по-млади актьори.</span></p> <p>&nbsp;</p> <p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">До 2006 г. отношенията между Слави Трифонов и Стефан са перфектни. След това изведнъж се влошават и Дългия прави всичко възможно, за да стъжни живота на Рядков и да го лиши от добре платени изяви по телевизията.</span></p> <p>&nbsp;</p> <p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">&bdquo;Слави така си е преценил, така е решил да действа. Наистина ми беше трудно, след като напуснах шоуто, но не съм тръгнал да се оплаквам на куцо и сакато\", споделя огорчено комикът. \"Знаех, че рано или късно ще изплувам, защото за всеки човек с качества накрая се намира подходяща работа. Слава Богу, успях да се върна към театъра, когото съвсем бях изоставил&rdquo;.</span></p> <p>&nbsp;</p> <p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">В момента актьорът се изявява успешно в &bdquo;Като две капки вода&rdquo; и се радва на любовта на зрителите. Има прекрасно семейство и се опитва да се грижи и за болната си майка.</span></p> <p>&nbsp;</p> <p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">&bdquo;Правя каквото мога за близките ми. Те знаят, че съм изключително зает и понякога не ми остава време дори за сън. Не обръщам внимание на злобните коментари.</span></p> <p>&nbsp;</p> <p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">Обвиниха ме, че съм се отрекъл от майка си, че ще се развеждам, защото съпругата ми изневерява. Това са лъжи. Имам прекрасно семейство и заради тях по цял ден съм на педалите\", категоричен е Стефан Рядков, пише &bdquo;Всеки ден&rdquo;.</span></p>

2 Коментара

Боко

преди 11 години

Рядков, ти си толкова некадърен, че никой не може да те съсипе повече!

Коментирай

Курвалиева

преди 4 години

И жена ти е по цял ден на педали, т. е. на езда, ала ти си бунак, а на нея и харесва! А за това, че си оставил майка си самотна, язък, ти си утрепка!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.