Стоянка Мутафова ИЗРИГНА: Писна ми да гледам дъртото дупе на Латинка!

Популярната актриса Стоянка Мутафова чистосърдечно си призна, че й е писнало от танцовите изяви на Латинка Петрова, научи HotArena.net. Звездата от Сатирата не крие, че е изключително доволна от отпадането на колежката си от „Денсинг старс“.

https://hotarena.net/lubopitno/stoqnka-mutafova-izrigna-pisna-mi-da-gledam-dyrtoto-dupe-na-latinka HotArena.net
Стоянка Мутафова ИЗРИГНА: Писна ми да гледам дъртото дупе на Латинка!

Популярната актриса Стоянка Мутафова чистосърдечно си призна, че й е писнало от танцовите изяви на Латинка Петрова, научи HotArena.net. Звездата от Сатирата не крие, че е изключително доволна от отпадането на колежката си от „Денсинг старс“.

<p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">Популярната актриса Стоянка Мутафова чистосърдечно си призна, че й е писнало от танцовите изяви на Латинка Петрова, научи HotArena.net. Звездата от Сатирата не крие, че е изключително доволна от отпадането на колежката си от &bdquo;Денсинг старс&ldquo;.</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\"><br /></span></p> <p><br /><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">&bdquo;Писна ми й гледам дъртия гъз! Шпагати прави, чудеса. Ама чакай малко, бе, ти не си на 25 години. По-млада е от мен, ама пак е дърта&ndash;има 70. Не й прилягат такива неща да върши. Ама виж какво, тя си е такава. Понеже няма особена дарба като актриса, е готова как ли не да се кекерчи, че да изпъкне. Виж, с роля няма да я запомниш, ама с това да прави шпагати&hellip;&rdquo;, злъчно коментира Стоянка Мутафова.</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\"><br /></span></p> <p><br /><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">Острото изказване на звездата вероятно за пореден път ще разпали войната между двете. Не е тайна, че актрисите не се долюбват и от години са на нож.</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\"><br /></span></p> <p><br /><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">Петрова обвинява Мутафова, че й е ограбила славата и заради нея не се е разгърнала като актриса.</span></p> <p><br /><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">&bdquo;30 години стояхме в сянката на Стоянка и не ни се даваше шанс да играем. Сатиричният театър не са само те с Калоянчев, десетки актьори дадоха живота си там.</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\"><br /></span></p> <p><br /><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">Не мога да простя на Мутафова за това, че ми ограби младостта. И публиката научи за мен чак от рекламата с таксичките&rdquo;, коментира актрисата, пише &bdquo;Всеки ден&ldquo;.</span></p>

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.