Светльо Витков се отказва от политиката

https://hotarena.net/lubopitno/svetlyo-vitkov-se-otkazva-ot-politikata HotArena.net
Светльо Витков се отказва от политиката

“Още съм малък да се боря за кмет и президент", каза Светльо Витков пред вестник „България Днес" и добави: „От 28 кандидати за кмет съм осми или девети само с джобни разходи. Това е смешно на фона на няколко милиона, изсипани от големите ни кандидатури." Светльо мисли напоследък, че не е дошло още времето хората да му гласуват по-голямо доверие. Въпреки че още през 2013 каза: „Пари не искаме, но и пари не даваме. Ние не искаме пари под масата и не даваме пари под масата“.

Според него процесът на избори е фалшифициран и манипулиран, но той е оптимист и ще го чака да се оправи. „Все още не ни е дошло времето, може би - казва той. - Нека да се изредят големите величия, които смятат да оправят системата, участвайки в същата тази система с участници от същата система.“ Витков апелира към българите да не спират да гласуват защото техният глас ще бъде взет от друг, на когото не биха се радвали. „Докато се изредят всички величия на опашката, аз ще седя отстрани, ще пия кафенце и ще чакам. Както се казва, „Времето лети, а ние пълзим“.

„Хиподил“, „Контрол“, „Ревю“ и „Нова генерация“ направиха огромен концерт наскоро в „Арена София“. Според Светльо Витков е имало 7 хиляди, а според вокала на „Контрол“ Кольо Гилъна - 8 хиляди души. „Това, което не ми хареса, е, че имаше много жадни хора. Просто местата за бира и вода бяха много малко. Защото първо хората трябва да са бързо обслужени и второ, за всеки организатор това са загубени финанси“. Вокалът на ”Хиподил“ казва, че има торба с декларации за непълнолетни, подписани от родители, което го радва, защото и младите ги слушат.

„Хората се възмущаваха също, че няма гардероб, ама как за 6-7 хиляди души да осигуриш гардероб.На такива събития предпочитаме да няма гардероб.“ Имаше и традиционното пого на концерта „Разбира се, че ще има пого, защото не сме на седящ концерт на Графа или Лили Иванова, а всеки скача. Адреналинът от няколко дни все още ме държи и скоро няма да ме пусне“!, смее се певецът.

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.