Топ 5 на най-странните методи за отслабване

Със сигурност една от най-големите мечти на почти всеки мъж или жена е да отслабне. А някои са толкова отчаяни, че стигат до крайности. В света на модата, където борбата с теглото е направо безмилостно жестока се прилагат и най-жестоките и шокиращи методи за намаляване на теглото видя HotArena.net.

https://hotarena.net/lubopitno/top-5-na-naistrannite-metodi-za-otslabvane HotArena.net
Топ 5 на най-странните методи за отслабване

Със сигурност една от най-големите мечти на почти всеки мъж или жена е да отслабне. А някои са толкова отчаяни, че стигат до крайности. В света на модата, където борбата с теглото е направо безмилостно жестока се прилагат и най-жестоките и шокиращи методи за намаляване на теглото видя HotArena.net.

<p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">Със сигурност една от най-големите мечти на почти всеки мъж или жена е да отслабне. А някои са толкова отчаяни, че стигат до крайности. В света на модата, където борбата с теглото е направо безмилостно жестока се прилагат и най-жестоките и шокиращи методи за намаляване на теглото видя HotArena.net.</span></p> <p>&nbsp;</p> <p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">Наред с употребата на забранени хапчета и други субстанции, манекенките се подлагат и на зверски глад, за да не напълнеят. Така например някои от тях ядат хартия вместо храна, само и само да не натрупат някой грам отгоре.</span></p> <p>&nbsp;</p> <p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">Холивудската звезда Джесика Алба пък приложила един наистина болезнен метод, за да бъде слаба. След раждането и на второто си дете Джесика нахлузила двоен корсет и в продължение на три месеца не го свалила. &bdquo;Беше брутално, но си струваше&ldquo; признава си актрисата, макар да споделя, че е изживяла нечовешки мъки, докато го е носила, пишат от <a href=\"http://www.kliuki.net/top-5-na-nai-strannite-metodi-za-otslabvane/\" target=\"_blank\">kliuki.net.</a></span></p> <p>&nbsp;</p> <p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">Не по-малко откачено е хрумването на литовката Станислава Монсвилене. Тя изяжда по 2 килограма пясък всеки ден. 57-годишната жена е категорична, че така се поддържа във форма. Мнозина обаче се чудят дали дамата няма психични проблеми.</span></p> <p>&nbsp;</p> <p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">Други пък скачат с парашут, за да отслабнат. Проучване показало, че по време на скок от самолет човек губел по 3 килограма от теглото си. Ентусиастите да опитат този метод обаче са твърде малко.</span></p> <p>&nbsp;</p> <p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">Със сигурност обаче един от най-безумните методи прилагани някога си остава поставянето на пластмасова пластинка върху езика. Така приемането на твърда храна става изключително трудно. И може да се приема само течна храна.</span></p> <p>&nbsp;</p> <p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">За щастие въпросната кръпка лесно може да бъде отстранена. Но всеки имал неблагоразумието да приложи този метод го сравнява с инквизиция.</span></p>

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.