В Сърбия изригнаха за новото откритие на Слави - Сава Чиплич: Роди се новият Шабан!

https://hotarena.net/lubopitno/v-sarbiia-izrignaha-za-novoto-otkritie-na-slavi-sava-chiplich-rodi-se-noviiat-shaban HotArena.net
В Сърбия изригнаха за новото откритие на Слави - Сава Чиплич: Роди се новият Шабан!

Сава Чиплич, който спечели конкурса на Слави Трифонов „Нова звезда“, се превърна в сензация, узна HotArena.

 

Финалното изпълнение на Сава е споделено в десетки сръбски сайтове, придружени с коментари, че една истинска звезда е избрала да живее в България.

 

Чиплич дори няма собствена къща в България, а споделя, че се чувства българин. Момчето, което идва от Сърбия, за да живее в монтанското село Вълчедръм, впечатли с интересната си съдба още в началото на конкурса. Сава живее в България от 3 години. Пристига на гости  и остава с цялото си семейство, писа „България Днес“.

 

През 2016 г. момчето участва  в песенен конкурс в Сърбия. Класира се на четвърто място и веднага става популярен не само в родината, но и в чужбина.

 

Сава има още две сестри и животът им в Сърбия никак не е лесен. Решават да останат тук и така Чиплич е вече ученик, и то отличник в местното училище.

 

12-годишният Сава получи от Слави награда – фотосафари в Африка заедно със семейството му. А в Сърбия го наричат новият Шабан.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.