Ваня Червенкова и Даниел Дичев стартираха проекта „Да върнем децата в спортните зали“

https://hotarena.net/lubopitno/vania-chervenkova-i-daniel-dichev-startiraha-proekta-da-varnem-decata-v-sportnite-zali HotArena.net
Ваня Червенкова и Даниел Дичев стартираха проекта „Да върнем децата в спортните зали“
Бизнес дамата Ваня Червенкова и националният ни състезател по джудо Даниел Дичев стартираха проекта „ДА ВЪРНЕМ ДЕЦАТА В СПОРТНИТЕ ЗАЛИ“.

Снимките от специално направената професионална фотосесия станаха публични точно днес 1ви Юни, по повод международния ден на детето!

В осъществяването на този проект се включиха деца от всякаква възраст, като най-малкото бебе е на 42 дни! Бъдещият малък спортист е и най-младият манекен облечен в миниатюрно кимоно от Института по джудо “ КОДОКАН” в гр. Токио, Япония! Специално участие има и внучката на Президента на Българската Федерация по джудо г-н Иван Михалев. В снимките се включиха и деца джудистки от Спортния клуб към Националния Дворец на децата.

Проекта „ДА ВЪРНЕМ ДЕЦАТА В СПОРТНИТЕ ЗАЛИ“ е инициатива, зад която трябва да застанат всички хора, защото те са нашето бъдеще! 

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.