Васил Иванов на проби в Би Ти Ви (Поема сутрешния блок)

Репортерът на Нова телевизия Васил Иванов е на път да смени ефира. Телевизионерът се оказа един от вариантите за водещ на сутрешния блок на Би Ти Ви, дочу HotArena.net.

https://hotarena.net/lubopitno/vasil-ivanov-na-probi-v-bi-ti-vi-poema-sutreshniq-blok HotArena.net
Васил Иванов на проби в Би Ти Ви (Поема сутрешния блок)

Репортерът на Нова телевизия Васил Иванов е на път да смени ефира. Телевизионерът се оказа един от вариантите за водещ на сутрешния блок на Би Ти Ви, дочу HotArena.net.

<p>&nbsp;</p> <p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">Репортерът на Нова телевизия Васил Иванов е на път да смени ефира. Телевизионерът се оказа един от вариантите за водещ на сутрешния блок на Би Ти Ви, дочу HotArena.net.</span></p> <p><br /><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">Разследващият журналист вече е бил на проби в конкурентната медия. А от телевизията упорито търсят нови лица за предаването &bdquo;Тази сутрин&ldquo;.</span></p> <p><br /><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">След като титулярите Ани Цолова и Виктор Николаев изненадващо смениха ефира заради повече пари от Би Ти Ви са в трескаво търсене. Едно от най-важните условия е бъдещите водещи на сутрешния блок на телевизията е да си паснат взаимно и да се допълват.</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\"><br /></span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">Васил Иванов е вторият известен кадър на Нова, с който Би Ти Ви преговаря. Първоначално бе поканен Николай Дойнов, тъй като освен опит в новините, той има и стаж като водещ.</span></p> <p><br /><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">Според запознати дори и да не се представи добре на пробите като водещ, Иванов ще бъде привлечен от Би Ти Ви с друга оферта. От телевизията обмислят да му предложат да стане разследващ журналист при тях, пише &bdquo;Всеки ден&ldquo;.</span></p>

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.