Венета Райкова остави Патрик на баща му

https://hotarena.net/lubopitno/veneta-raikova-ostavi-patrik-na-bashta-mu HotArena.net
Венета Райкова остави Патрик на баща му
Венета Райкова призна, че по време на извънредното положение синът й е живял с баща си Тихомир Георгиев, научи HotArena.

„Днес Патрик завърши четвърти клас с отличен успех (както и предишните години)! Абсолютно самостоятелен тийнейджър! Три месеца живя с баща си и се справя с всичко сам! Аз от първи клас не съм му отваряла учебник и дори не знам какво учи, а и не е моя работа, да се оправя!”  коментира писателката и водеща във фейсбук.

Тя не разкри каква е причината да остави детето при татко му за толкова време, при положение, че досега то живеешe основно с нея. Дали е искала да се усамоти с нов мъж или да се концентрира върху поредната си книга, не става ясно.

Венета и бившият й съпруг Тихомир се разделиха преди две години, но оттогава са в добри отношения и се стараят да споделят грижите за малкия Патрик. Тримата изкарват повечето празници на детето заедно и се стараят разводът да не се отразява на психиката му,  пише Уикенд.

5 Коментара

25649499

преди 4 години

Антоанета номер 2, само техните деца са the best...

Коментирай

Надя

преди 4 години

Много парадност,показност!! Много снобизъм и парвенющина!! Казвам го с безразличие!

Коментирай

Иван

преди 4 години

Голяма новина_синът ще прекара известно време с баща си. Какво значи това, кого го интересува и защо да е новина?!

Коментирай

горкия Тишо

преди 4 години

Той ще смее ли Тихомир да не е в добри отношения с тази врякаща, истерична скандалджийка....

Коментирай

...

преди 4 години

Детето е на 11 само тя го изкара вече тийнейджър.Изглежда е по-добре при баща си щом го учи на самостоятелност,Венетка само го угоява и явно само му кудкудяка колколе по-по-най.Детето има повече нужда от колело отколкото от маси с храна.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.