Веско Маринов залюби д-р Неделя Щонова? (Певецът хлътнал до уши в докторката на Би Ти Ви)

https://hotarena.net/lubopitno/vesko-marinov-zaliubi-d-r-nedelia-shtonova HotArena.net
Веско Маринов залюби д-р Неделя Щонова? (Певецът хлътнал до уши в докторката на Би Ти Ви)

Верни май ще се окажат слуховете, че Веселин Маринов е хлътнал до уши по красивата ТВ докторка Неделя Щонова, разбра HotArena.

 

Във вторник следобед шлагерният изпълнител и водещата на здравна рубрика в Би Ти Ви бяха засечени от папараците на „Уикенд” да спорят оживено край столичен парк. Двамата изглеждаха точно като двама влюбени, които се карат.

 

Впрочем влюбен е само певецът. Хубавата лекарка засега не откликва на чувствата му и отбива атаките му, но току виж след време свалила гарда и пристанала на чаровния естраден изпълнител.  

 

Запознати твърдят, че д-р Щонова била поласкана от вниманието на Веско. Тя обаче се въздържала да му пристане, тъй като статутът й на омъжена жена не й позволявал. Неделя има граждански брак от 10 години, съпругът й Валентин Маринов е с четвърт век по-възрастен от нея и е архитект, бивш зам.-кмет на Пловдив. Двамата са родители на 9-годишно момиченце - Лилия-Сапфира, а д-р Щонова има и доведен син, който й е връстник.

 

Макар да е наясно със семейното положение на красавицата, Веско не се отказва от нея и не спира да я ухажва. На последния си голям концерт в НДК в края на миналата година, той изпя специално за нея хита си „Няма да ти дам да остарееш”, клекнал до креслото й в зала 1 на НДК. Докторицата видимо се смути, но нямаше как да го отпрати. В светска София от няколко месеца върви мълвата, че изпълнителя има връзка с красивата докторка, но дали е така, остава загадка. Все пак тези снимки не могат да бъдат категорично доказателство за връзка.

 

След вторнишката им среща в центъра на София, Веско и Неделя се разделиха с навъсени лица. Маринов тръгна пеш из намиращата се в близост градинка, а погледът му издаваше огромно разочарование.

 

В последните си няколко интервюта Веселин Маринов многозначително намекна, че в момента има „особени отношения с една дама”, но не било ясно какво точно ще се случи занапред. По тази причина не можел да каже, че има нова любов до себе си

3 Коментара

хахаха

преди 8 години

Вие не сте добре! Те са рода! Разучете малко по въпроса и ще разберете какви са им роднинските връзки и колко нелепо е написаното в статията!

Коментирай

Камбанария

преди 7 години

Ех... Взеха го и Веско! Свършват качествените мъже! Похвала за професионално написаната статия.... П.Е.К.

Коментирай

Разбрали

преди 7 години

Това, че са роднини не пречи на Веско да се влюби.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.