Владо Карамазов гази закона, говори по джиесем, докато шофира

https://hotarena.net/lubopitno/vlado-karamazov-gazi-zakona-govori-po-djiesem-dokato-shofira HotArena.net
Владо Карамазов гази закона, говори по джиесем, докато шофира
Панто Вълчев от сериала „Дървото на живота” вече не ходи на работа с мотор, а с вехт джип мерцедес.

Времето, в което Владо Карамазов се придвижваше из София само и единствено с мотор, е безвъзвратно отминало. Актьорът вече е улегнал мъж и не иска да рискува живота си на две колела. Напоследък той използва за транспортните си нужди вехт джип мерцедес.

Преди дни екранният Панто Вълчев от сериала „Дървото на живота” бе спипан от папараците на \"Уикенд\" да нарушава правилата за движение по пътищата. Карамазов караше стария немски всъдеход, като едновременно с това говореше по джиесема – нещо, което е абсолютно забранено. Наближавайки Народния театър, Владо забеляза на улицата свой приятел и наби спирачки. Двамата побъбриха през полуотвореното предно стъкло, след което водещият на „Сървайвър“ си потърси място за паркиране.

39-годишният артист остави колата си на стотина метра от храма на Мелпомена. Метнал раница на рамо, той закрачи към служебния ход на театъра, като отново държеше смартфона си до ухото.  Малко преди да хлътне в сградата на Имперската трупа, Владо изненадващо седна на тротоара. Дупето си отлепи от бордюра чак след 10 минути – когато започнатият телефонен разговор най-сетне приключи. 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.