Внукът на Бойко става на 4

https://hotarena.net/lubopitno/vnukat-na-boiko-stava-na-4 HotArena.net
Внукът на Бойко става на 4
Бойко-младши, внукът на премиера Бойко Борисов, става на 4 годинки на 31 януари, узна HotArena. 


Малчуганът ще получи изненади от майка си Венета, татко си Иван, както и от дядо си. Освен да се радва на играчките си, внукът на премиера вече ще трупа книжки в библиотеката, тъй като скоро се захваща с учението. 


От 5-годишна възраст той ще трябва да започне да посещава подготвителна група в детската градина, която ще го изстреля към първи клас. Другото голямо събитие за Бойко-младши от изминалата година е, че стана християнче. Премиерът стана кръстник на внуците си в разгара на юли.


Ритуалът се състоя в храм \"Света Петка\" в Клисурския манастир ден след големия празник Илинден. \"Бойко и Иван вече са християнчета\", написа тогава министър-председателят във Фейсбук и сподели снимка от важното семейно събитие. 


Двете братчета приеха Христовата вяра в красиви костюмчета, майка им Венета блестеше в ефирна бяла рокля, а таткото Иван бе в елегантен костюм. Бойко-младши се представил повече от добре и с любопитство слушал думите на отеца. От съвсем малък той задавал остроумни въпроси, умеел да брои, да смята, знаел азбуката и много думи на английски. 


В семейството му предричат светло бъдеще в точните науки. Единствената дъщеря на Бойко - Венета, има три висши образования като и трите си дипломи е получила в САЩ. Когато се прибра в България, тя реши да свие семейно гнездо с половинката си Иван. Първият им син Бойко се роди на 31 януари 2016 година, а второто момченце - Иван, проплака 2 години по-късно в ръцете на същия екип от лекари само месец след рождения ден на дядо си, пише Ретро. 


Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.