Вулева: Защо изгонихте Джорджано, изгонете Луна, тя имитира майка ми!

https://hotarena.net/lubopitno/vuleva-zashto-izgonihte-djordjano-izgonete-luna-tia-imitira-maika-mi HotArena.net
Вулева: Защо изгонихте Джорджано, изгонете Луна, тя имитира майка ми!

Устатата водеща Албена Вулева изригна към Луна с обвинения, че се опитва да имитира майка й Людмила Захажаева по време на престоя си във ВИП брадър, разбра HotArena.


„Луна, която, откакто не устиска нескопосано да имитира майка ми, вече стана скучна и най-открояващото се в нея станаха трите реда сенки под очите”, не пести обиди хапливата блондинка.


Вулева има мнение и за друг съквартирант от този сезон – Джорджано, и по думите й е грешка на продуцентите неговото излизане толкова рано. „Напразно го изведоха от къщата, той тъкмо взе да излиза от капсулата си… Трябваше да се поизчака за сметка на Луна и всички останали вътре”, изразява критиките си водещата.


За Здравко от Ритон Вулева учудващо се изказва ласкаво. „Само той от всички сезони достигна до така очебийния извод, че родните випове влизат в тая къща гладни и като невидели почват да плюскат и крият храна. Не знам как и къде живеят тия хора, но очевидно ги мъчи глад и недоимък, за да тревожат толкова да се наядат по време на престоя си”, споделя тя.


За Гъмов Албена коментира, че е пресилено поставянето на пиадестал на неговото интелектуално ниво, което обаче видимо е по-високо на по-голяма част от съквартирантите, пише „България днес”.

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.