ЗАД КУЛИСИТЕ! Зрителско клипче показа злобата в Dancing stars! (ВИДЕО)

Любителското видео разкри истинските отношения между участниците в “Денсинг Старс”, видя HotArena.net. Участниците в танцовото шоу упорито се опитват да убедят зрителите, че помежду им цари мир и хармония и всички са едно голямо щастливо семейство.

https://hotarena.net/lubopitno/zad-kulisite-zritelsko-klipche-pokaza-zlobata-v-dancing-stars-video HotArena.net
ЗАД КУЛИСИТЕ! Зрителско клипче показа злобата в Dancing stars! (ВИДЕО)

Любителското видео разкри истинските отношения между участниците в “Денсинг Старс”, видя HotArena.net. Участниците в танцовото шоу упорито се опитват да убедят зрителите, че помежду им цари мир и хармония и всички са едно голямо щастливо семейство.

<p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">Любителското видео разкри истинските отношения между участниците в&nbsp;&ldquo;Денсинг Старс&rdquo;, видя&nbsp;HotArena.net. Участниците в танцовото шоу &nbsp;упорито се опитват да убедят зрителите, че помежду им цари мир и хармония и всички са едно голямо щастливо семейство.</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\"><br /></span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">Да, ама не. Още от самото начало се шушука за неразбирателство в журито и за неприкрита неприязън между част от участниците.</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\"><br /></span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">Стелла беше набедена, че е толкова обсебена да спечели първото мяст, че не може да понася другите двойки, които се справят добре. За Елен се шушукаше, че мисли да изгони партньора си Калоян, понеже я свалял. А враждата й с водещата Алекс Сърчаджиева е публична тайна от години.</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">&nbsp;</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">Всичко това обаче беше в сферата на догадките. Досега. Любителско клипче показва какво всъщност се случва зад кулисите на танцовото шоу. На него ясно се вижда, че Елен и Дорина &ndash; партньорката на Ангел, не могат да се понасят, пишат от <a href=\"http://www.kliuki.net/zad-kulisite-zritelsko-klipche-pokaza-zlobata-v-dancing-stars-video/\" target=\"_blank\">kliuki.net.</a></span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">&nbsp;</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">При обявяването на оценките за танца на Ангел и Дорина актрисата нарочно демонстрираше приповдигнато настроение и огромна радост за успеха на двойката. Когато се нахвърли да ги прегръща обаче беше полята със студен душ. Ангел отговори доста вяло на прегръдката й, а Дорина дори не си направи труда да се извърне с лице към нея. На какво се дължи очевидната неприязън между двете остава загадка.</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">&nbsp;</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">Доста от зрителите коментират обаче, че и Елен не е била искрена в радостта си. А нарочно е изиграла радост, за да прикрие завистта си.</span></p> <p><iframe src=\"http://www.youtube.com/embed/SKLvVfo2KL4\" frameborder=\"0\" width=\"420\" height=\"315\"></iframe></p>

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.