Заради страх от лекари и спринцовки, Д-р Захариев стигал до бой с медицински лица

https://hotarena.net/lubopitno/zaradi-strah-ot-lekari-i-sprincovki-d-r-zahariev-stigal-do-boi-s-medicinski-lica HotArena.net
Заради страх от лекари и спринцовки, Д-р Захариев стигал до бой с медицински лица
Емил Марков, който играе д-р Захариев в сериала „Откраднат живот”, изпитва ужас от лекари. Страхът на актьора, който е и сценарист на „Столичани в повече”, датира още от детството му. И бил толкова силен, че се е стигало даже до бой с медицински лица, научи HotArena. 

Към крайни действия Емил Марков прибягнал, когато във втори клас родителите му го завели да му направят операция на сливиците. До преди това бъдещият актьор, роден и израснал в Бургас, се отбранявал от лекари само с чупене на игли. Случвало се на редовните ваксинации. Тогава той така се паникьосвал при вида на спринцовките, че стягал всичките си мускули, за да се предпази. В крайна сметка лекарите едва съумявали да го ваксинират. 

„Изкривявал съм игли с мускулите на краката си”, споделял е актьорът-сценарист. Когато обаче в бургаска болница бил притиснат от лекар и медицинска сестра за операция на сливиците, второкласникът Емил Марков се принудил да използва сила. Лекарят толкова се ядосал, че излязъл с викове от кабинета: „На кого е това дете, бе? Не можем да го удържим”. В крайна сметка операцията била извършена, макар и с доста премеждия.

Именно заради страха си от лекари, Емил Марков не е присъствал на раждането на децата си. Всъщност по това време не било разрешено, но и да било, той със сигурност щял да се въздържи, пише \"Уикенд\".

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.