Защо Иван Юруков напусна „Откраднат живот” ?

https://hotarena.net/lubopitno/zashto-ivan-iurukov-napusna-otkradnat-jivot HotArena.net
Защо Иван Юруков напусна „Откраднат живот” ?
Иван Юруков изкара само два сезона в сериала „Откраднат живот”. Той няма да участва в новия, девети сезон на продукцията, твърдят запознати. В първия епизод от поредното продължение на лекарската сага стана ясно, че героят му – неврохирургът Деян Табаков, е заминал за Америка. Това означава, че актьорът е прекратил работата си в сериала.

Въпреки че Юруков се радва на солидна доза зрителска любов, особено от страна на нежния пол, той не получи достатъчно одобрение в „Откраднат живот”. Героят му не се хареса на по-голямата част от феновете, като най-вероятната причина е, че през огромната част от времето той не искаше да приеме своята новородена дъщеричка и бе готов да се откаже от нея и да я даде за осиновяване. Зрителският протест срещу Табаков се оказа твърде голям, за да остане той в сериала. Говори се, че самият актьор също не горял от желание да продължава работата си в продукцията точно сега. Последните месеци той е бил зает с режисьорския си дебют за голям екран – филмът „До последния каприз”, който бе завършен след дълга и усилена борба за финансиране, продължила с години. Юруков успя да го направи почти без пари, влагайки огромен личен труд в лентата. Това в съчетание с работата му в театъра едва ли е оставило много свободно време, за да се снима и в „Откраднат живот”.

Не е изключено обаче героят му – Табаков, да се върне в някой от следващите сезони на сериала, ако има такива. Така стана с Александър Алексиев, който след доста дълго прекъсване отново работи в продукцията в ролята на доктор Василев, пише Уикенд.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.