Луиза Григорова се измори от пътувания, вече иска почивка у дома

https://hotarena.net/az-jenata/luiza-grigorova-se-izmori-ot-patuvaniia-veche-iska-pochivka-u-doma HotArena.net
Луиза Григорова  се измори от пътувания, вече иска почивка у дома

През последните месеци Луиза Григорова доста обикаля по света и у нас, предимно по работа. Последно беше в Прага, а преди това в Лондон. На актрисата обаче вече й е писнало да пътува и предпочита да си стои у дома. Тя сподели с почитателите си, че се e уморила от самолетни полети и иска да е вкъщи с детето си.

 

Ето какво написа звездата в социалната мрежа: „В началото на годината си пожелах много да пътувам и то взе, че се сбъдна. До такава степен, че се изморих от куфари, самолети, метра, хиляди хора и просто тази сутрин поисках да съм си вкъщи. Давам си сметка, че непрекъснато нещо искаме, мислейки си, че не ни достига, а щом го получим, вече се появява друго искане. За това си поех дълбоко въздух, усмихнах се и благодарих! Благодаря, че имах възможността да пътувам, благодаря за преживяванията, благодаря на мама, тате и Мими, които гледаха Бранчето. А на Мартин Макариев за незаменимата компания, хумор и любов! Сигурна съм, че предстоят още много приключения!”.

Освен да пътува по света, Луиза много обича да се разхожда сред прирорадата. Тя е доволна, защото синът й Бран вече е достатъчно голям, за й прави компания. „Все си мечтаех за другарче в разходките в планината и май си намерих едно! Харесва му в гората, макар че там живее Вълчо, но щом е с мама - проблеми няма!”, шегува се Григорова.

Наследникът на актрисата и Мартин Макариев навърши 2 години в края на септември. Режисьорът има още едно дете от предишен брак, но Луиза е в отлични отношения с момчето. Тя твърди, че 12-годишният Боби приема много добре братчето си. „Стараем се да му обръщаме внимание, за да не се чувства изолиран”, коментирала е звездата, която неведнъж е демонстрирала любов и грижа към доведения си син.

Когато малкият Бран се появи на бял свят, всички бяха изненадани от нестандарното име, което родителите му избраха. „Винаги съм мечтаела за момиче и много варианти за женско име. Когато ни се роди момче, с Мартин бяхме неподготвени. Започнах да преглеждам един списък, озаглавен „Забравени стари български имена”. От 600 имена ми хареса само Бран. Мъжът ми го чете отделно и също беше харесал това име”, споделяла е Луиза.

Според запознати тя се чувствала готова за още едно дете, но напоследък била затрупана с ангажименти и пътувания, затова смятала, че моментът още не е подходящ. Иначе силно се надявала някой ден да се сдобие с така желаната дъщеря.

Луиза и Мартин Макариев сключиха брак през лятото на 2017 г. край морския бряг. За времето, през което са заедно, връзката им премина през някои изпитания, но сега са по-щастливи от всякога. „Бях само на 23, когато с Мартин станахме двойка. Тъкмо завършвах НАТФИЗ. Иначе се запознахме още когато бях на 18, снимахме клип на Миро, но дълго време не си обръщахме внимание. После снимахме и един сериал - така се събрахме. Първо се влюбих в таланта му и след това го обикнах като човек”, разказвала е актрисата.

Сериалът, който тя има предвид е „Дървото на живота”. Искрите между тях пламнали на снимачната площадка, но в началото решили да запазят връзката си в тайна, защото Мартин все още не бил окончателно разделен с бившата си Кремена. Поддържал паралелни отношения и с актрисата Елена Петрова. „Бях сигурна, че това е моят мъж и трябва да изчакам, за да приключи всичките си отношения и да бъде само с мен!\", признавала е звездата.

Запознати твърдят, че първоначално Григорова не искала да има деца, а да се посвети на кариерата си, но с наближаването на 30-те биологичният й часовник започнал да тиктака. Когато решила, че иска бебе, не успяла да зачене веднага и тръгнала по доктори и изследвания. За късмет, проблемите й не били сериозни и след кратко лечение резултатът бил налице.

Актрисата често споделя, че майчинството е най-хубавото нещо, което й се е случвало. Тя изкарала изключително спокойна бременност, а след раждането бързо се възстановила и се върнала на работа. Много лесно свалила и излишните килограми. Това се случило с повече движение и ежедневни разходки с бебешката количка.

 

3 Коментара

Mona

преди 1 година

Много тъпо и лигаво същество!

Коментирай

Офф

преди 1 година

Бахти казуса, бахти проблема на тоя "талант"

Коментирай

да,

преди 1 година

И бездарно.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.