Луиза Григорова тъжи за лятото

398
25 Септември 2021, 10:23


Луиза Григорова е тъжна, че лятото си отива и не може да се разхожда на воля със сина си Бран.

„Днес се опитах да излем с Бранчето навън и беше пълна катастрофа…вали, духа. Аз не знам защо реших, че ще е по-лесно с ерго-раничката, но неее! Той искаше капките дъжд да падат върху лицето му и през цялото време беше извит назад на мост, с изкарани отгоре ръчички, с които на всичкото отгоре искаше да провери имам ли сливици и очите ми могат ли да се вадят. И както планът за разходка беше доста амбициозен, така стигнах до куриерите на ъгъла и се прибрахме.

Та сега седя и си мисля колко по-лесно е всичко, когато е лято…и не искам да си отива. Особено като знам, че сега следват 9 месеца зима“, написа актрисата в инстаграм.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Бранчето
преди 2 месеца
0
Мамо, ще те помоля да спреш да пишеш за мен в Инстаграм и за разходките ни до куриерите на ъгъла. Все ми се щеше майка ми да е по-интересен и вълнуващ човек, ама на - това ми се падна от колелото на съдбата. Ще те търпя. Само без глупави разказчета как ти бъркам в устата.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
и тая
преди 2 месеца
0
И тая ще се налудува...след някоя годинка като я зареже мъжът й.. щото то превземките са до време..после идва някоя друга такава-нова и по интересна
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени