Луиза Григорова вече не крие сина си Бран

538
25 Юли 2021, 12:08


В първите месеци след раждането на сина си Бран, Луиза Григорова упорито криеше лицето му. След като момченцето обаче поотрасна, актрисата реши да не робува повече на суеверия и да го покаже на целия свят. Напоследък младата звезда може да бъде забелязана често да бута бебешката количка в някоя от градинките в центъра на столицата.

Онзи ден Луиза за пореден път бе извела наследника си на чист въздух. Заради жегата малчуганът бе по боси крачета в количката. Майка му пък бе облякла бяла тениска и дънки, а на гърба си мъкнеше маркова раница. Този път по изключение Луиза подмина парка и влезе в кафене в района на Орлов мост. Там си бе чукнала среща и влезе в заведението, за да провери дали приятелката, с която се е разбрала да се види, е дошла, писа Уикенд.

Оказа се, че Григорова е пристигнала първа. Щом се убеди, че дружката й я няма, актрисата от „Диви и щастливи” излезе и зачака навън. Минути по-късно приятелката й се появи и двете се прегърнаха за поздрав. Познатата на Луиза клекна пред количката на Бран, за да му се порадва, а после дамите се настаниха на маса в заведението и си поръчаха обяд.

Татко на бебока е режисьорът Мартин Макариев. Актрисата се омъжи за него през юни 2017-а, а синът им се появи на бял свят миналия септември.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени