Лукарски се върна при първата съпруга, след като бракът му с палавата и капризна Ива се провали

05 Януари 2019, 12:00


Бившият син лидер Божидар Лукарски е на път да се завърне в семейното гнездо при първата си жена Аделина, дочу „Уикенд” от съпартийци на прясно разведения политик. След като бракът му с младата и капризна Ива Йорданова се провали с гръм и трясък и остана сам, ексминистърът потърсил наново уюта при вярната си спътница от младежките години, която напусна заради танцьорката.

Въпреки причинените огорчения, майката на двете му дъщери Богдана и Йоана простила на неверния съпруг и била склонна да го върне обратно в семейния дом в столичния квартал „Младост”, където живяха заедно дълги години. По Коледа, самотен и натъжен, Лукарски сподели, че подарена от дъщерите му книга за бащата е била най-ценният подарък в живота му. Зарязаният от капризната Ива Божидар осъзнал, че вторият му брак с много по-младата съпруга №2 е била грешка в живота му и помолил за прошка Аделина, която преживя тежки години и унижения след раздялата. 
Танцьорката на латино заряза Лукарски веднага след като той изгуби министерския си пост, а след това сдаде и председателството в СДС. „Ива го напусна в най-трудния момент от живота му – точно когато цялата му кариера се провали и тогава му стана ясно, че не може да разчита на нея в живота. Тя просто му показа, че не държи истински на него, и потвърди ширещите се съмнения по какви причини му е станала съпруга”, категорични са приятели на синия екслидер, станали свидетели на цялата драма с втория брак на шефа си.

Преди 4 години, за да бъде с любовницата си, по която очевидно бе хлътнал до уши, Божидар Лукарски заряза жена си Аделина и така й причини огромна мъка. В същото време, подведен от миловидния вид на Ива и клетвите й във вечна любов, синият шеф побърза да й предложи брак. През май 2016-та, докато още бе министър на икономиката, Лукарски вдигна сватба за чудо и приказ в 5-звезден хотел в Бургас край морето. На венчавката се изсипа почти целия кабинет с министрите, които се надпреварваха да поднасят благопожелания за щастие и рози пред младоженците.

Нещата обаче бързо се пропукаха, след като кабинетът Борисов подаде оставка и Лукарски изгуби високия си пост в икономиката. Приятели разказват, че тогава започнали разправиите и неразбирателството в новото семейство, защото амбициозната Ива държала съпругът й да е с високи позиции в обществото. Постоянно изнервената обстановка вкъщи нажежила отношенията докрай и така приказката приключи с нещастен край. Сега Божидар и Ива Йорданова изобщо не се виждат, не се и чуват и по телефона, тъй като нямат деца и всеки си има своя живот.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Фифи
преди 4 години
0
Какъв тъпак да зарежеш семейство заради мазнотия приличаща на кроманьонец в главата и този политик пази боже от прости безмозъчни мъже това дано да е пример и за останалите да не се излагат със селски курви
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени