Луна: Не членувам в партията на Стефан Янев, притесних го с появата си!

23 Юни 2022, 10:29


„Не членувам в партията на Стефан Янев. Бях на учредяването й като гост.

Подчертавам - като гост. Казвам това, защото тръгна една спекула, че съм част от тази партия. Това е лъжа и не е вярно. Бях поканена и отидох да видя с очите си за какво се събрали тези хора да се запозная с тяхната програма, да задам своите въпроси и да разбера по какъв начин "Български възход" ще поведе България по нов път и ще се  отървем ли най-накрая от доносниците на ДС и комунистите, които ни грабят цял живот."

Това коментира пред „България Днес“ певицата и президент на народа Луна, която е известна с активната си обществена позиция, силно лидерското присъствие и отличен резултат на президентските избори.

Изпълнителката разказа, че е предизвикала фурор с появата си на събитието.

„Почувствах се като председател на тази партия. Това е истината - извън всякаква емоция. Членовете на формацията на Стефан Янев  започнаха да се снимат с мен, искаха ми автографи, получи си един малък празник.

Луна се запознала със Стефан Янев, с когото преди не се познавали. Той й се сторил видимо притеснен. Споделил, че приемат в партията обикновени, нормални граждани с дарба и таланти „Ето, аз отговарям на тези критерии! Имаше уважение, но и страх от мен. Видях, че има някаква нестабилност. Видях кои са дефицитите. Искаше ми се да видя повече популярни личности, които се ползват с доверието на бълкарските граждани“, казва Луна.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
......па
преди 4 дни
0
Една луда твар би притеснила всеки човек.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени