Луна не се е отказала от политиката: Време е да теглим шута на тази терористическа система!

24 Ноември 2021, 10:16


Луна не се е отказала от мечтата да стане президент! Певицата, която събра 21 733 гласа на изборите преди 10 дни, ще остане в политиката, разкри самата тя.

„Тепърва предстоят моите изяви на изборите. Ние сме многохилядни. И ще продължаваме да се умножаваме", категорична е бившата брадърка, без да уточнява какво точно ще правя.

Последователите на певиците приканват не само да се яви на избори за президент, а и за парламент. Луна обаче не дава отговор на този въпрос, писа „България Днес“. Въпреки че не стигна до балотаж на президентските избори, Луна се счита за победител. Тя е на мнение, че голяма част от българите не са отишли до урните, защото няма за кого да гласуват. Всеки изминал ден Луна събираш все повече гласове. Според певицата промяната трябва да настъпи най-бързо.

"Време е да теглим шута на тази терористическа система и на систематизаторите, да си върнем любовта, свободата, щастието и радостта“, казва още Луна.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
......па
преди 8 месеца
0
Луна е пожизнен президент на Карлуково,но толкова не е на себе си,че не може и да го разбере.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
123
преди 8 месеца
0
Тая откачалка все още си живее в собственият си свят,като /Бягайте крачета по младите мъжлета/.Лошото е само че- й се дава трибуна и все още се пише за нея.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени