Луна събрала подписите за ЦИК от персонала в столичните кръчми

17 Октомври 2021, 11:05


Чалга ветерантака обикаляла заведения с тетрадка в ръце, карала служителите да се подписват, че са съгласни тя да бъде президент.

Кандидат-президенката Луна Йорданова дни наред се разкравала с тетрадка в ръце, за да събира подписи и да вербува симпатизанти за предстоящите избори. Застаряващата чалга изпълнителка примамвала служителите с гръмки обещания, че няма да позволи коронавируса да попречи на работата им –нещо, което не е правомощията на президента, а след това учтиво ги призовавала да се подпишат в тетрадката й.

„Дойде при нас да обядва с една тетрадка и ни помоли да се подпишем, че сме съгласни да се кандидатира за държавен глава”, разказва през смях един от барманите в столично заведения в Лозенец. „Аз обаче, заявих, че ще се подпиша в тетрадката само ако склони да отидем на вечеря само двамата”, казва Александър шеговито. Чалга певицата дори приканвала персонала да се снимат заедно, докато редяла гръмки обещания за по-светло бъдеще.

Във всяко от заведенията, в които обядвала или имала участие ,Луна не спирала да повтаря и пророчеството на Ванга, че руса жена щяла да спаси България. Пред медиите провокативната изпълнителка обяви, че подава докумени от инициативен комитет, като събраните подписи са няколко хиляди. Луна обаче така и не издаде как е успяла да събере толкова много подписи. С постоянството да обикаля заведения и да се снима с народа срещу подписи, изпълнителката на „Тук-там” доказа, че нищо не може да я спре да сбъдне мечтата си на предстоящите избори да гласува за себе си.

Певицата може да се похвали и с десетки дрехи с принт „Луна президент”, какъвто е и нейният слоган. През 2016 г. тя дори излезе с хитово парче с анимиран клип, озаглавено „Луна президент”. Социолозите прогнозират, че Йорданова ще получи около 0,7% на изборите за държавен глава.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Само
преди 8 месеца
0
Че Русата жена не си ти лелче! Тази от пророчеството в момента е учителка! И е 37 годишна!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени