Луна се жалва: Блокираха телефона и профилите ми заради Слави и Костадинов

13 Юли 2022, 12:11


"Блокираха профилите ми във фейсбук!", обяви първо пред "България Днес" Луна. Певицата, която бе кандидат-президент, смята, че е била докладвана от тролове, работещи за Слави Трифонов и Костадин Костадинов.

"Единият ми профил е блокиран за седмица, а другият - за месец", уточни изпълнителката. Тя твърди, че е била поканена да стане част от "Възраждане" на Костадин Костадинов, но му отказала категорично, защото за нея той бил от типа "туморни образувания" в българския политически живот, които плачели за "изрязване".

 

Костадин Костадинов.

Костадин Костадинов.

 

Проверка на вестника показа, че към момента на изказване на певицата официалните й профили във фейсбук и инстаграм работят.

Фолкпевицата се оплака още, че мобилните й телефони също били блокирани. "Имам номер от години, от който разговарям с хората от цяла България. Той беше блокиран, но имам и други номера, така че никога не могат да прекъснат контактите ми с народа", не се дава Луна.

"За мен това са самовлюбени комплексари, тръгнали да лидеруват и да се обогатяват с нашите пари чрез измами и пропаганда. Трябва да им се даде урок. Трябва да бъде разградена тази паразитна система, която ражда чудовища", не пести обвиненията си изпълнителката.

По думите й другият БГ политик, срещу когото е публикувала остри коментари в социалките си - Слави Трифонов, бил много виновен пред българския народ.

 

Слави Трифонов

Слави Трифонов

 

"Слави Трифонов в продължение на повече от 20 години се гаври с цялото българско общество, за да натрупа своя капитал. Минават през трупове, като се подиграват с хората. Оказа се, че аз съм толкова значима за Слави, че ми посвети цяла книга - "Луна президент - певицата взима властта". Продължава да прави скечове с мен, да ме развява като Самарското знаме, все едно съм АЕЦ "Козлдуй"... Толкова ли съм велика, че да се занимава над 20 години с мен?", възмущава се Луна.

На лидера на ИТН тя препоръча да се явят заедно на публичен дебат или дори да дойде в дома й.

"Слави Трифонов ми дължи много пари. Като на личност, като на артист, като на професионалист и български гражданин. Дължи много пари и на българския народ", пали се кандидат-президентката.

Луна посъветва шоумена политик да използва "влакова композиция", за да докара парите, които по нейно мнение е взел неправомерно от всички българи.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
абе,
преди 2 месеца
0
Не ни занимавайте с лудите у държавата,има си институции за тази работа.Тази и колежката и Андрешка да се хванат за ръце и заедно да се хоспитализират на 4ти километър.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Бебо
преди 2 месеца
-3
Няма ли лудници, където да прибират такива като тази мърша?
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Божеее
преди 2 месеца
-4
Тая кукувица кой в взема насериозно... Костадинов бил тумор и я бил молел да стане част от организацията.. Как пък няма да си петни името, репутацията и имиджа на сериозен мъж с тая хахавица! Точно за нея ще се сети и с нея ще се занимава! Слави защото го е закъсал финансово, та не само че без пари е останал, че и до нея допрял да й иска пари назаем ... Тя пък изобщо и не я знам откъде изобщо има пари, за да си плати интернета и да бълва глупости. Само като й видиш празния светнал поглед и ти става ясно, че е напълно невменяема.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени