Луна заговори за Мистичния огън

558
10 Март 2021, 14:19


След като скандализира цяла България с голата си снимка навръх 3 март, Луна се облече и заговори за духовното, видя HotArena.


"Има няколко вида жени: Духовна жена, Обожествена – най-високата степен; и земна жена – обикновена. Да кажем разликите. Духовната жена живее чрез силата на Мистичния Огън. Най-висшата, Обожествената жена, тя се е завърнала в Бога, тя нищо друго не търси. За нея светът е беден, Отвъдният свят е беден. А обикновената жена, тя чрез земните си желания, тя е разпиляла огъня си, тя е разпръсната. И тя не може да се събере, защото тя мисли за оцеляване, за деца, за проблеми със себе си – тя е изпуснала нещо съществено.

Истинската жена обича чрез трептенията на своя Древен Огън. (Тука вече става въпрос за мистериозни връзки на Любовта на дълбоко ниво.)", пише България днес.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
да повярва човек.....
преди месец
-1
А ти Луна си от този тип жени,дето чавка им е изпила акъла,и не могат да се намерят.Слез на земята,потърси се и престани да ставаш смешна.На кой свят си,знаеш ли,та си тръгнала да определяш типа жена.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени