Мадлен е двойничка на Моника Белучи! Печели конкурс за красота и мечтае да обиколи света

24 Март 2022, 09:45


Красива млада българка, която е двойничка на италианската актриса н модел Моника Белучи, стана горда носителка на титлата Девойка Кюстендилска пролет 2022.

 

17-годишната ученичка Мадлен Манова покорява жури и публика с усмивката и лъчезарното си излъчване, което й носи първото място в 55-ото издание на надпреварата. „Не мога да кажа дали имам поразителна прилика с Моника Белучи, но ми се е случвало на няколко пъти да ме спират хора и да ми казват, че изглеждам като нея“, разказа пред „България Днес“ Мадлен, която още е подвластна на емоциите от победата.

 

Досега хубавицата не е участвала в конкурси за красота и не е сигyрна дали ще продължи с подобен тип изяви. Но признава, че от малка гледа „каките по сцената“ и е искала един ден да дефилира като тях. А конкурса „Девойка Кюстендилска пролет 2022“ описва не само като надпревара по красота, а и състезание което трябва да покажеш ценности.

 

Голямата страст на Мадлен и е географията, затова логично й мечтите са свързани с пътешествия „Искам да обиколя света, да посетя всички възможни места. Но като начало да започна с Италия, защото много ми харесва и изглежда изключително красиво“, каза още пред вестника единадесетокласничката в езикова гимназия „Д-р Петър Берон“, която изучава английски и испански език.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Най-сетне!
преди 2 месеца
0
Едно хубаво българско момиче!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени