Магда бясна, загуби 20 бона от калпав клип със Сандра

https://hotarena.net/laifstail/magda-biasna-zagubi-20-bona-ot-kalpav-klip-sas-sandra HotArena.net
Магда бясна, загуби 20 бона от калпав клип със Сандра

Попфолк звездата Магда загуби 20 хилядарки, след като последният й проект се оказа провален. Красивата изпълнителка сподели новината първо с последователите си.

„За съжаление дуетното ми парче няма да бъде факт. Съжалявам, че ви накарах да чакате толкова“, написа тя в личния си профил в мрежата. Пред екип на вестник „Телеграф“ певицата обясни какви са причините за проваления проект: „Правих достатъчно компромиси в проектите ми през годините, вече не мога да си го позволя. Истината е, че видеото към дуетната песен не отговаря на очакванията ми“.

Изпълнителката работила по дуетното парче от няколко месеца. Става дума за песен с младата изпълнителка Сандра. Парчето било бързо и ритмично и се очаквало да се превърне в хит заради свежите ритми в него. Всичко отдавна било готово, песента била записана, сниман бил и клип. Всичко изглеждало, че върви по план, но след като Магда видяла готово видеото към песента, била безкомпромисна, че то няма да излезе. Повечето фенове на звездата в мрежата я подкрепиха за взетото решение и й пожелаха успех в предстоящите нови песни. Изпълнителката побърза да ги зарадва, че вече е в работен процес по нова песен и ще се реваншира на почитателите си с още по-хубаво парче, и то съвсем скоро.

7 Коментара

хаха

преди 1 година

местя!

Коментирай

Антония

преди 1 година

Не го вярвам. Такива помии сме виждали, никакъв шанс да зачеркнеш проект, още повече като не си топ име, пък за сумата да не говорим - крайно преувеличена е.

Коментирай

джейк

преди 1 година

в кой крачол, да го преместя в другия аз?

Коментирай

е

преди 1 година

Щом и те самите почват да си признават, че бозите им не струват.....Оправдание е че заради лош клип...всички знаем за смотани клипове, но с песни-хитове....Важна е песента, не клипа, да не се оправдава като космонавта с кривата ракета.

Коментирай

баста на чалгата

преди 1 година

Тази новина ме радва.

Коментирай

бате теа не ги знае никой

преди 1 година

некфа баба и неква дето още няма стабилен спонсор я бос на агитка или строителен дебелак или политически чичак :)

Коментирай

Магда

преди 1 година

за ваша информация имам доста оферти от магнати и олигарси, но не съм толкова лесна!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.